Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2180
De la 07 Ianuarie 2003
112824026

Surpriza comisarului şef Harabulă făcută poliţiştilor de la Stânca

  • Ioan Rotundu
  • 4 July 2021, 18:00
Sâmbătă dimineaţă, fără a-şi anunţa vizita, comisarul şef Mihai Harabulă, şeful Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, a efectuat un control, fulger asupra activităţii poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Stânca.
Vizita şefului s-a prins pe picior greşit pe poliţiştii aflaţi în tura de serviciu, aşa că observaţiile pentru deficienţele constatate au curs gârlă.
Se pare că deficienţele constatate sunt de o deosebită gravitate de vreme ce concluzia finală a comisarului şef a fost că se impune schimbarea din funcţie a şefului de sector Gabriel Rusu.
Comisarul şef Mihai Harabulă se află în prag de pensionare iar controlul său inopinat nu pare să-i aparţină ca iniţiativă. Înclin să cred că ordinul a venit de sus, de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, de la inspectorul şef, comisarul şef Victor Mariniuc care mereu a fost la curent cu cele scrise în Jurnalul despre comportamentul profesional al poliţiştilor de la Stânca, inclusiv cu faptul că poliţistul Cătălin Pădurariu a întins mâna pentru a primi de la o moldoveancă 2 pachete cu ţigări Ashima.
Cred că este momentul să le răspund cârcotaşilor Jurnalului care s-au exprimat că degeaba scriem despre contrabanda cu ţigări că nu ne ia nimeni în seamă.
Reamintesc că la începutul anului 2020, şeful de Sector Stânca, comisarul Ioan Dănilă, beat fiind, a desfigurat un bătaie pe un handicapat fizic. Cu toată protecţia primiră de la şeful cel mare de la Iaşi, în urma celor prezentate în Jurnalul acesta a fost destituit din funcţie şu mutat la alt sector.
Vasile Luca, noul şef pus interimar, s-a lăudat că va fi titularizat pe post contra sumei de 5 mii de euro dată cui trebuie la ITPF Iaşi. Afirmaţia, apărută în Jurnalul, l-a costat pierderea funcţiei. Iată că şi Gabriel Rusu, care i-a luat locul, în urma celor prezentate în Jurnalul în articolul intitulat „Actele de huliganism ale vameşilor şi poliţiştilor din Vama Stânca” postat în 26 June 2021 şi a controlului de sâmbătă a comisarului şef Harabulă, zilele şefului Gabriel Rusu sunt numărate.
Se zvoneşte că locul său va fi luat de un poliţist tânăr, proaspăt absolvent la Academia de Poliţie Bucureşti, pe nume Bogdan, considerat “dat dracului”. Să-i ajute Dumnezeu să poată întrona disciplina în muncă în rândul poliţiştilor de aici!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Liberalii au votat pentru continuitatea „penali în funcţii publice”
Ioan Rotundu
O nouă muşamalizare na unui caz de violenţă asupra copiilor
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 5 - 11 iulie 2021
Bancul săptămânii: Din cultura poliţiştilor
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Urmăriţi acest reportaj: Emoţiontă lecţie de patriotism moldovenesc
Conțac, drumurile și cultura
Cum a devenit vameşul Chelariu falsul avocat al colegului Hreapcă
Ioan Rotundu
Poliţistul Afrăsânei, supra numit „Tata hoţilor” nu-şi dezminte renumele
Ioan Rotundu
Procurorul de caz pare să nu cunoască dosarul de furt din locuinţa lui Luchian
Ioan Rotundu
Se vrea constituirea unui Forum Cultural
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă