Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15399
De la 07 Ianuarie 2003
122875466

Tariceanu: Daniel Constantin e manelistul politicii romanesti

  • 26 May 2017, 23:00
Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat vineri ca ii pare bine ca Daniel Constantin a fost exclus din partid, intrucat si-a dat seama ca acesta nu are 'niciun fel de principii in viata' si este 'manelistul politicii romanesti', potrivit Agerpres.
'Am avut un moment in care, odata cu Congresul care s-a desfasurat in ALDE si in care, intr-un fel, s-au separat lucrurile, mi s-a parut ca e regretabil ca domnul Daniel Constantin a fost exclus din partid. Astazi, privind putin la ce se intampla, ajunge sa imi para bine (...) pentru ca inteleg acum si mai bine profilul persoanei si caracterul ei. Ce inseamna sa nu ai niciun fel de principii in viata. A inceput sa faca politica in Partidul Conservator, deci, presupun ca avea convingeri legate de doctrina conservatoare. Dupa aceea, o dam la o parte, o aruncam la gunoi, trecem la liberali. Scapam si de chestia cu liberalii si acum ne facem ultranationalisti, ca vad ca cocheteaza cu ideea formarii unui partid nationalist. De ce? Pentru ca simte ca pe piata politica e nevoie de asa ceva', a spus Tariceanu, in discursul sau rostit la Conferinta Nationala a tineretului ALDE.
In opinia liderului liberal-democratilor, Constantin este precum un cantaret care renunta la 'muzica culta', in favoarea manelelor.
'Asta este exact ca un cantaret care se uita, se duce la o nunta si vede ca la nunta lumea se bucura cand asculta manele. Si atunci cantaretul lasa muzica culta si zice ca 'manele se cer, manele cant!'. Asa si domnul Daniel Constantin. El este manelistul politicii romanesti. Daca vreti sa faceti politica serioasa si pe termen lung, va spun eu: nici nu ascultati manele, nici nu cantati manele! Invatati dupa note si dupa note liberale!', le-a transmis Tariceanu membrilor TLDE.
Lucrarile Conferintei Nationale a Tineretului Liberalilor si Democratilor (TLDE) se desfasoara vineri la Palatul Parlamentului, aproximativ 600 de delegati din cele 47 de filiale urmand sa isi aleaga conducerea.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Nedumerire conjugală
Horoscopul zilei de 27.05.2017
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 26.05.2017
Marat Safin renunta la mandatul de parlamentar din Duma ruseasca de stat
În cazul Cândeşti, Telekom frizează absurdul
Ioan Rotundu
Inalta Curte din Romania a respins cererea de arestare in vederea extradarii a unei belaruse de 19 ani
acuzata la Minsk de o inselatorie de 10 lei
Dragnea, intepaturi la adresa lui Grindeanu:
Evit sa comentez ce spune, dar sunt meciuri celebre in care 3-0 nu e suficient sa te califici
Noua procedura de comunicare la banci a documentelor de executare silita
emise de autoritatile fiscale
Constantin Nita, fost ministru al energiei, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare
pentru ca a luat mita de la Urdareanu. Decizia nu e definitiva
Impozitul pe gospodarie, rasturnare de situatie:
Liviu Dragnea anunta ca e posibila amanarea cu un an a impozitului pe venitul global si eliminarea consultantilor fiscali
Sebastian Ghita, eliberat din arest in Serbia,
dupa ce a platit o cautiune de 200.000 de euro
Catrenul săptămânii
Lumea lu' Rotundu: Noaptea muzeelor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog