Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3914
De la 07 Ianuarie 2003
122889563

Tariceanu: Nu am de ce sa-mi dau demisia din functia de presedinte al Senatului.

  • Ok, poti sa fii suspect, in ochii lor toata lumea e suspecta
  • 25 May 2016, 23:00
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri, la Deva, ca nu are motive sa-si dea demisia din functia pe care o ocupa in prezent, mentionand ca in ochii procurorilor "toata lumea e suspecta".
"Sigur ca raman presedinte al Senatului, atata vreme cat colegii mei imi vor acorda increderea, n-am de ce sa nu raman. Nu, fara niciun fel de indoiala n-am de ce sa-mi dau demisia. In momentul de fata, atata vreme cat procurorii mi-au adus la cunostinta ca sunt suspect. Suspect, da, ok, poti sa fii suspect. In ochii lor toata lumea e suspecta, sa stiti", a spus Tariceanu, potrivit Agerpres.
Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus miercuri ca il sustine pe Tariceanu la sefia Senatului.
Intrebat in ce masura ancheta procurorilor DNA i-ar putea influenta viitorul politic, copresedintele ALDE a mentionat ca este posibil ca anumiti oameni sa isi puna semne de intrebare in ceea ce il priveste, chiar si daca o instanta de judecata va stabili ca el este nevinovat.
"Orice astfel de masura nu poate sa ramana fara efecte. Faptul ca eu sunt increzator in ceea ce a fost comportamentul meu 26 de ani - de cand sunt in politica, faptul ca nu am facut compromisuri sigur ca mi-a creat o anumita imagine si un anumit profil. Daca vine o astfel de actiune probabil ca sunt oameni care vor avea anumite semne de intrebare. Aceasta actiune are consecinte imediate in ceea ce ma priveste; daca peste ceva timp o instanta o sa hotarasca ca sunt nevinovat, toata aceasta consecinta defavorabila nu se sterge", a afirmat Tariceanu.
"De aici rezulta un lucru: ca cei care sunt procurori, pe langa faptul ca au ambitia sa se remarce, trebuie sa aiba si responsabilitate. Nu neaparat fata de persoana lui Calin Popescu Tariceanu, ci fata de pozitia pe care eu o detin in momentul de fata, ca presedinte al Senatului, pentru ca eu reprezint, ca presedinte, Parlamentul-una dintre cele doua camere ale Parlamentului", a mai spus el.
Tariceanu este urmarit penal de DNA Brasov, procurorii acuzandu-l de comiterea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei Baneasa. Procurorii il acuza pe Tariceanu ca ar fi mintit sub juramant cand a dat declaratii ca martor despre Tal Silbersteien, Dan Andronic, Remus Truica si alti inculpati din dosarul Ferma Baneasa.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Originea machiajului
Horoscopul zilei de 26.05.2016
ANAF a publicat Ordinul care clarifica procedura restituirii TVA, diferita de cea a rambursarii TVA
In anumite situatii firmele au dreptul la restituirea TVA, procedura total diferit de rambursarea de TVA
Casa Alba, dupa intalnirea Biden - Ciolos:
Doua legi prin care 5% din taxele colectate din jocurile de noroc vor finanta restaurarea monumentelor si cinematografia, promulgate
Fiscul va lipi somatiile, notificarile sau deciziile pe usa casei sau a firmei celor care refuza sa le primeasca
Un senator PSD vrea cresterea indemnizatiei pentru cresterea copiilor:
parintii care se intorc mai devreme la munca sa primeasca 50% din indemnizatia pentru perioada ramasa
Dorin Marian, fost sef al cancelariei lui Tariceanu, urmarit penal de DNA pentru marturie mincinoasa
Circa 82% din bărbați suferă de andropauză când ajung la 50 de ani
Dacian Ciolos: In SUA se asteapta sa continuam lupta impotriva coruptiei si eficientizarea administratiei publice
Personalităţile analfabete noi, presa, le-am creat
Ioan Rotundu
Botoşani: Înverzitul Dutcă tratează legile electorale ca pe buruieni legislative
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog