Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20123
De la 07 Ianuarie 2003
122880190
Teo Trandafir:

Am învăţat din meseria mea că dacă dormi, la televizor se vede

  • 1 April 2010, 23:00
Teo Trandafir, candidata PD-L in alegerile din Colegiul 19 din capitala, a declarat, joi, ca unul dintre motivele pentru care a ales sa candideze este credinta ca romanii mai au inca nevoie de "parlamentari fraieri care sa munceasca". Candidata PD-L sustine ca se va folosi de reputatia pe care si-a castigat-o si de calitatea de parlamentar pentru a pune presiune pe oamenii care decid pentru cetatean.
"Ce pot sa fac: sa aduc propuneri concrete pe masa oamenilor care decid, sa ma bat pentru ideile bune si realizabile, care imi vor veni de la oamenii cu care voi intra in contact. Voi folosi reputatia de care vorbeam si calitatea de parlamentar pentru a pune presiune pe oamenii care decid pentru cetateni - si cred ca figura ar putea functiona. Ce pot sa mai fac? Sa muncesc. Tot asa mult, ca si pana acum. Cred ca romanii au nevoie si de parlamentari fraieri care sa munceasca. Cum am mai spus, am invatat din meseria mea ca daca dormi, la televizor se vede", precizeaza candidata PD-L, intr-un comunicat.
Ea a precizat ca desi unii considera decizia pe care a luat-o drept "un pas sinucigas" ea stie ca se va implica intr-o lume care de multe ori dezamageste:
"Cred ca da, sunt foarte pregatita, pentru ca proiectele pe care le am merita cu adevarat riscul. Cred ca am ajuns la un moment al vietii in care nu mai pot sa stau deoparte. Am cateva fixatii. Una dintre ele este legata de copii. Nu o sa intru in foarte multe detalii, dar vreau sa ajut cu toata credibilitatea si notoritatea mea ca unele dintre problemele acestora sa fie rezolvate mai bine de catre institutiile statului. Din Parlament stiu ca as putea sa o fac mai bine", mai spune realizatoarea TV.
In cazul in care va pierde, Teo Trandafir a marturisit ca se va intoarce la meseria sa de baza. De altfel, ea a mentionat ca pana la alegeri inca mai apartine breslei jurnalistilor. "Daca pierd, eu am ce sa fac. Ma intorc la meseria mea de baza. Nu as vrea, insa, sa imi reprosez peste ani ca mi-am conservat imaginea buna, fara sa ma implic mai mult. Va marturisesc ca ma asteptam sa fiu criticata, iar candidatura mea sa fie intoarsa pe toate fetele. Am auzit ca am intrat in politica pentru bani, ca seman cu alt candidat mai tanar sau ca sunt o prezenta excentrica.
Recunosc ca sunt excentrica: am invatat, am citit, am muncit. Nu am primit nimic de-a gata, nu am cerut nimic nemeritat. Poate uneori, in spatiul public sau politic, acest lucru poate parea excentric", marturiseste Teo Triandafir intr-un comunicat transmis presei.
"Stiu ca va urma o campanie murdara, cu atacuri la persoana. Stiu ca unii oameni politici sunt gata sa calce totul in picioare. Ma astept la tot ce este mai rau. Dar stiu ca uneori, rar, binele invinge raul. Sau doar sunt o optimista incurabila? Ma bazez insa pe puterea de discernamant a celor care pot face diferenta intre ce este minciuna si adevar. Intre ce este strident si ce este bun simt', a conchis Teo Trandafir.
Candidaturile pentru alegerile din Colegiul 19 se pot depune pana la data de 5 aprilie, la BEM, iar scrutinul se va desfasura pe 25 aprilie.
Teo Trandafir si-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura din partea PD-L, iar contracandidata sa din partea Partidului Conservator (PC) este Liliana Minca, fost director general al Loteriei Romane.
Agenţia de presă HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Poliţistul beat
Partidul lui Boris Tadici îşi dă arama antiromaneăsca pe faţă, în Timoc
Din fiecare miliard încasat la privatizarea BCR trebuia să avem
100 km de autostradă
Barack Obama se va întâlni cu Traian Băsescu la Praga, săptămâna viitoare
Tarifele la telefonia mobilă în Europa ar trebui să scadă şi mai mult din 2011
Vrea de la Iliescu un milion de ruble pentru afirmaţii făcute cu "mânie proletară"
Vas de război american atacat de piraţi în apropiere de Seychelles
România va reintra pe creştere economică în al treilea trimestru al anului
Românul şi eterna coadă
Reabilitarea sistemului de termoficare, mai aproape cu un pas de finanţare
La Primăria Botoşani s-a sărbătorit Ziua Păsărilor
Denia Prohodul Domnului la Capela militară
Ziua de 3 Aprilie, Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită de jandarmii botoşăneni
Acţiuni în sistem integrat ale poliţiştilor şi jandarmilor botoşăneni
Elevii vor fi chinuiţi încă din clasa I-a cu fel de fel de evaluări şi examene
părinţii sunt scandalizaţi de chinurile la care urmează să le fie supuşi copiii
Se vrea introducerea unei discipline financiare pe piaţa medicamentelor
S-au aprobat programele de tratament pentru bolile cronice
banii vor veni mai târziu
Medicii de familie s-au supărat pe guvern, dar cei care suferă sunt pacienţii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog