Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15763
De la 07 Ianuarie 2003
122875830

Tinerilor PSd-iști nu le place ca Ponta să fie plagiat

  • 16 September 2014, 23:00
Tineretul Social Democrat din Botoșani acuză tentativa tinerilor PDL de a politiza victoria F.C. Botoșani împotriva Dinamo București, pe care au pus-o pe seama activității viceprimarului PDL Eugen Țurcanu, la nivelul Primăriei Municipiului Botoșani.
TSD Botoșani consideră că încercarea unor politicieni de a confisca succesele sportivilor locali pentru a le folosi în scopuri electorale reprezintă un afront la adresa comunității botoșănene. „Politicienii care încearcă să confiște rezultatele obținute de botoșăneni în competițiile sportive se descalifică singuri din competiția electorală. Este ridicol și jenant să susții că victoria F.C. Botoșani în fața celor de la Dinamo nu ar fi fost posibilă fără activitatea de neprețuit a marelui și gloriosului viceprimar PDL, Eugen Țurcanu.
Sper că cei de la PDL vor înțelege ironia... Așa se întâmpla înainte de 1989, când toate succesele sportivilor români erau puse pe seama indicațiilor prețioase ale conducătorului iubit Nicolae Ceaușescu”
, a declarat președintele organizației municipale a TSD, Bogdan Buhăianu.
Acesta a acuzat și încercarea viceprimarului PDL, Eugen Țurcanu de a folosi victoria F.C. Botoșani în lupta politică. „Domnul Eugen Țurcanu folosește o logică absurdă prin care susține că fără activitatea sa din primărie, F.C. Botoșani nu ar fi putut câștiga împotriva Dinamo.
Dacă domnul Țurcanu este soluția miraculoasă, fără să fi jucat măcar în teren, atunci ar trebui ca domnul antrenor Leo Grozavu să-l introducă în primul unsprezece. Și cine știe.. cu domnul Țurcanu pe post de atacant sau portar – în teren, nu la Primărie, desigur - poate avem șanse mari să-i batem și pe cei de la Real Madrid”
, a comentat ironic liderul TSD Botoșani.
Duminică, 14 septembrie, echipa de fotbal F.C. Botșani a obținut o victorie importantă cu 3 la 2 în fața Dianamo București. În urma acestui succes sportiv, tinerii democrat-liberali au emis un comunicat de presă în care l-au felicitat pe „domnul viceprimar Eugen Țurcanu pentru că, datorită lui, visul miilor de suporter ai F.C. Botoșani (...) s-a împlinit”. În același comunicat în care se comenta rezultatul obținut de F.C. Botoșani se sublinia c㠄tot un un om al Partidului Democrat Liberal demonstrează că se pot face și lucruri bune în România”.
De remarcat că primul care s-a folosit de meritele sportivilor în scop de imagine personală a fost chiar liderul PSD, premierul Victor Ponta.
Se pare că tinerilor PSD nu le place ca şeful lor să fie plagiat, furtul intelectual fiind o exclusivitate a acestuia.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Consens sexual
Horoscopul zilei
Caminito del Rey, unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume, se va redeschide la inceputul anului viitor
Oficial rus: Furnizarea de arme Ucrainei ar putea constitui complicitate la crime de razboi
Asociatia Magistratilor a cerut revocarea lui Daniel Morar
CC respinge sesizarea PNL privind o ordonanta de urgenta care modifica legislatia privind organizarea alegerilor prezidentiale
Rusia considera inacceptabile "speculatiile" premierului Victor Ponta legate de o eventuala "anexare" a Moldovei
Bursa scolara ,, Profesor doctor Constantin Manolache “ va ajuta mai mulți copii să învețe
Presa-n gura lu' Rotundu: emisiunea din 12.09.2014
Contaminaţi de mici cu ciuma roşie
Ioan Rotundu
Botoşani: Ţurcanu plăteşte azi prostia făcută ieri
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Teroriştii din Izvoare
Dubamica economiei: Revigorarea economică a Centrului istoric Botoşani
Anunţ despre vizitarea locurilor Sfinte de la Ierusalim
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog