Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2095
De la 07 Ianuarie 2003
122887744

Trei publicisti reclama ca sunt amenintati cu judecata de catre Coalitia pentru Familie,

  • 8 June 2017, 23:00
Cel putin trei publicisti si reprezentanti ai societatii civile au primit, conform anunturilor facute de ei pe Facebook, notificari din partea Coalitiei pentru Familie, prin care sunt amenintati cu judecata daca nu retrag de pe Facebook si de pe blogurile Adevarul articole de opinie despre aceasta organizatie. Toti cei trei - Mihai Politeanu, Gelu Duminica si Sorin Cucerai - anunta ca nu vor da curs solicitarii CpF.
Mihai Politeanu a publicat, miercuri, pe Facebook o notificare primita din partea lui "Mihai Gheorghiu - presedintele Comitetului de initiativa" al Coalitiei pentru Familie, prin care i se cere sa retraga articolul "Coalitia pentru Rusia", semnat de el pe blogurile Adevarul. Desi este vorba despre un articol de opinie, in notificare se sustine ca autorul textului "face afirmatii mincinoase la adresa CpF". Cum?
"Exprimandu-va in mod public opinia despre demersurile noastre prin asociere cu tara straina", despre care coalitia sustine ca "nu are absolut nicio legatura". Politeanu este anuntat ca "pentru atingerea adusa imaginii noastre va vom actiona IMEDIAT in judecata". Autorul articolului spune ca-si mentine parerea si republica, pe Facebook, o parte dintre comentariile din textul respectiv.
Marti, publicistul Sorin Cucerai a anuntat ca a primit o notificare similara din partea Coalitiei pentru Familie, care reclama, potrivit fotocopiei publicate de autor, un text scris de acesta pe Facebook. Potrivit notificarii, mai multe opinii ale lui Cucerai despre CpF si activitatea organizatiei sunt considerate afirmatii "nu doar false (...) ci si profund denigratorii". Sorin Cucerai nu-si retrage comentariile, ba promite sa scrie in continuare, critic, la adresa CpF si il invita pe "domnul Gheorghiu" de la CpF "sa-si vada linistit de viata lui".
Tot marti, Gelu Duminica, profesor si director al Fundatiei Agentia de dezvoltare comunitara "Impreuna", autor al articolului "Hitler si Coalitia penru Familie" publicat luni pe blogurile Adevarul, a publicat la randul lui pe Facebook o notificare prin care CpF il ameninta cu judecata. El le raspunde ca nu-si va retrage articolul, acesta continand informatii istorice, ca CpF "sa inteleaga ca democratia inseamna dialog". In plus, el dedica noilor sai "prieteni" o melodie cantata de Nicolae Guta, "Cine doarme linistit ori e prost ori e tampit".
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Reproş rasial
Horoscopul zilei de 9..66.2017
Sorin Grindeanu a fost primit de omologul sau francez, Edouard Philippe, la sediul Executivului de la Paris
Presa maghiara: Trei statui in memoria lui Horthy, in mai putin de o luna
Vizita lui Iohannis in America, ziua 3: Ancora transatlantica de securitate
Sorin Grindeanu, la sediul Executivului francez:
Premierul francez va veni in Romania tocmai pentru a intari relatiile romano-franceze
Eugen Nicolicea despre abuzul in serviciu:
CCR nu te obliga sa pui prag, dar stii ca daca faci altfel si cineva ataca la Curte, ceea ce ai lucrat dispare ca fiind neconstitutional
Florin Iordache despre pragul pentru abuzul in serviciu:
Trebuie sa fie suficient de mare pentru a nu se mai face dosare penale aiurea, minim 200 de mii de lei. Se poate chiar mari, la 400 de mii. / Plus: Solutia foarte rapida ar fi ca Ministerul Justitiei sa vina cu o OUG
Gabriela Firea, un nou atac la Sorin Grindeanu:
Dl prim ministru nu m-a contacat / A preferat sa spuna ca e de 21 de ani in PSD si ca a lipit afise
Laura Codruta Kovesi nu se va prezenta in fata comisiei parlamentare de ancheta.
Sefa DNA motiveaza ca are de partea ei o hotarare a CSM si o decizie a Curtii Constitutionale
Cine a fost primul soţ al medicuCarmenei Văculişteanu
Ioan Rotundu
Ecouri la modul în carte stareţul Harpa a intrat în posesia vilei Văculişteanu
Catrenul sîptămânii
„Stafia nopţii” şi capcana întunericului
Ioan Rotundu
„Deştept ca oaia” , ministrul Daia vine la Botoşani să culeagă aplauze
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog