Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10737
De la 07 Ianuarie 2003
122870804

Ţurcanu nu se lasă călcat în picioare şi ripostează

  • 12 October 2008, 23:00
După ce publicaţia noastră, în ediţia de sâmbătă, a dezvăluit în premieră faptul că cei din conducerea PNL Botoşani vor să-l excludă din partid pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, liberalul Florin Ţurcanu, acesta a ţinut să clarifice situaţia în faţa electoratului. Într-adevăr, Florin Ţurcanu confirmă că, vineri seară, săptămâna trecută, s-a votat în Biroul Politic excluderea sa, însă un cuvânt de spus îl va avea Delegaţia Permanentă şi în caz că aceasta va valida propunerea, se va apăra de unul singur, fără a apela la avocaţi. Însă nu crede că se va ajunge la aşa ceva.
Liberalul are un gust amar, dar garantează că va rămâne în PNL. „Sunt membru PNL din 1997 şi am avut doar funcţii de conducere, iar rezultatele au fost după efort. Ce s-a întâmplat aseară la partid este în afara statutului naţional liberal. Nu voi fi exclus din PNL. Sunt născut în PNL şi PNL este casa mea. Bunicul meu a făcut 11 ani de puşcărie”, precizează Florin Ţurcanu, specificând că va candida cu siguranţă în Colegiul Săveni, fie la deputaţi, fie la senatori fiindcă partidul nu e compus doar din câteva persoane şi are oameni serioşi.
Liberalul atrage atenţia că nu a încălcat statutul aşa cum i se pune în cârcă. „Nu putem face ce vrem noi şi din casa mea nu mă poate da nimeni afară numai fiindcă nu-i place cuiva de ochii mei. Am contestat deja decizia Biroului Politic. Mi s-a reproşat un singur lucru, că am votat împotriva unui consilier liberal”, subliniază Ţurcanu.
Secretarul general al PNL deja a trecut la contraatac, aranjând ca luni la orele 12.30 să fie prezent la Bucureşti, la preşedintele formaţiunii, premierul Călin Popescu Tăriceanu, împreună cu 12 primari liberali, pentru a-şi expune la rândul său punctul de vedere: „E normal să plec la Bucureşti. Dacă ai o problemă te duci la tatăl tău. Eu mă duc la tatăl meu, preşedintele partidului, la Călin Popescu Tăriceanu. Dacă aş nevoit să plec din PNL ar fi ca şi cum mi-aş pierde vederea. M-am trezit cu săgeata lângă mine”, spune Florin Ţurcanu.
În ce priveşte motivele pentru care conducerea PNL Botoşani a decis să îl excludă din partid, acesta lasă pe fiecare să tragă concluzia. Una din cele mai vehiculate fiind apropierea din ultima vreme către PD-L. Vicepreşedintele CJ liberal precizează că funcţia nu îi este în pericol, dacă i se va retrage sprijinul politic, fiindcă deocamdată nu există nicio Hotărâre definitivă şi irevocabilă: „Sunt şi căi de atac, dar eu nu mă ţin de funcţie. Pentru mine 4.000 lei sunt zero barat. În politică, azi eşti, mâine nu eşti, nu e nicio problemă. Eu am vrut chiar să lucrez în interesul cetăţenilor care m-a votat şi au avut încredere în mine”. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ziua Recoltei – sărbătorită la Truşeşti
Investim în calitatea serviciilor turistice
Comercianţii aleg să vândă direct din maşini
ei evită să folosească Piaţa de gross
O investiţie ce va dezvolta semnificativ economia Dorohoiului
Declaraţia lui Alexandru nu se potriveşte cu realitatea din judeţ
Trofeele vânătoreşti au captat interesul botoşănenilor
Chiar dacă nu au drumuri bune, voronenii au măcar staţii
Exponatele numismaţilor botoşăneni au făcut impresie la Bacău
Băncile profită de criză ca să ne jefuiască
„Buldozerul” nu se va lăsa zdrobit
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor (CCXIII)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Rugă către avocat
Sarmalele lui Conţac
Recuperatori cu plata după
Gabriel Oprişanu - candidatul PNL la Senat, Colegiul Botoşani
Asistenţii medicali trag sforile pentru majorarea salariilor
Generalul Rusu vrea ca şcolile să fie păzite de profesionişti
el n-a spus directorilor de şcoli de unde vor avea bani să-i plătească
A murit în plină distracţie
Încă ne mor mulţi copii nou născuţi
Geanta luată drept bombă aparţinea unui avocat
Românul şi ţăranul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog