Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Ofertă de afaceri
Mondene
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
5560
De la 07 Ianuarie 2003
75006040

Vacanţă în lumea lui Peter Pan

  • 18 August 2009, 23:00
În această vară, familia Moisescu a avut parte de prima vacanţă petrecută în patru şi timp de două săptămâni au fost plecaţi prin Ungaria, Austria şi Germania. Cum Andi şi-a dorit ca micuţii lui să se simtă răsfăţaţi pe tot parcursul sejurului, destinaţia în care au zăbovit cel mai mult a fost una desprinsă parcă din lumea poveştilor.
„Ţara de nicăieri a lui Peter Pan există. Am descoperit-o noi. Undeva la ţară, într-o zonă de munte, la marginea pădurii, în Germania. Un resort bio special creat pentru copii. O poveste adevărată, o lume de basm, în care până şi noi, părinţii, ne-am distrat şi, în mod absolut surprinzător, căci n-am avut nici un ajutor alături de noi, ne-am odihnit. Chiar ne-am odihnit”, a mărturisit vedeta Pro Tv. Pe lângă peisajul natural absolut spectaculos, David şi Luca, puştii familiei Moisescu au descoperit acolo castele din basme, o corabie în mărime naturală, o piscină decorată în stil peştera piraţilor, cai, ponei şi ca bonus peste astea, toate jucăriile imaginate vreodată. Cei mici nu au dus lipsă nici de parteneri de joacă pe alese, pentru că în acel loc mirific se aflau numai familii cu copii, cu vârste cuprinse între trei luni şi 12 ani.
În drum spre tărâmurile de vis, Andi şi Olivia s-au oprit şi în Budapesta, în special pentru concertul istoric al lui BB King. Aşa cum Andi a povestit, „la 83 de ani, regele bluesului a pornit în ultimul turneu european al vieţii. A fost o şansă unică pentru noi şi n-am ratat-o. Eu şi Olivia ne-am răsfăţat într-o seară memorabilă”. Nici copiii nu au motive să se plângă de popasul făcut la Budapesta, pentru că hotelul era la o aruncătură de băţ de grădina zoologică din Budapesta, aşa că însoţiţi de mătuşa lui Andi, au dat o raită printre toate animalele lumii.
Dacă la Budapesta a fost cum a fost, adevăratul paradis li s-a aşternut puştilor la picioare în Viena, un alt oraş fabulos aflat în drumul spre Germania. Aici ei au avut parte de o vizită de neuitat la Toys “R” Us, de unde copiii nu s-au lăsat duşi până la închiderea magazinului. “De aici am ieşit încărcaţi direct proporţional cu fericirea copiilor noştri. Deci şi a noastră”, a declarat Andi. În oraşul valsurilor cei patru nu au ratat nici palatul Schonbrunn, nici cea mai mare grădină zoologică din Europa, nici parcul de distracţii Prater, unde au încercat toate distracţiile potrivite vîrstelor de zece luni, respectiv doi ani şi zece luni. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tragedie pe şosea evitată de pompierii botoşăneni
Meşterii populari botoşăneni au făcut impresie la Festivalului Păstrăvului
Olimpicii botoşăneni pleacă la mare
Poliţiştii comunitari intră la toamnă în casă nouă!
Angajaţii SC Eltrans lăsaţi fără plata orelor suplimentare
Circulaţie închisă la intrarea în municipiul Botoşani
dinspre Iaşi, pe Calea Naţională
Croitoreasa şefă are apucături dictatoriale
Constănţeanul care a luat argintul la Olimpiada Internaţională de Fizică va studia la Princeton
Alexandra Maria Ţarcu din Canada a câştigat Miss Diaspora 2009
La Putna – Ierusalimul Neamului Românesc au venit si romanii din Nordul Bucovinei
Noul Parlament de la Chişinău este convocat pentru 28 august
Voronin încearcă să fure si vila de la Condriţa
Nici o legătură cu „Zilele oraşului” şi tinerii accidentaţi la Flămânzi
În timp ce tinerii din Frumuşica au fost conduşi pe ultimul drum
adolescentele internate la Iaşi se zbat între viaţă şi moarte
Program TELE'M, miercuri 19 august
Dă-o în mă-sa!
E nevoit să-şi vândă garsoniera
Părinţii vor o programă şcolară mai lejeră
Restaurant unde gramajul din lista de bucate nu bate cu cel din farfurie
În loc de medici, UPU Botoşani se va pricopsi cu un control
Rădăşanu i-a pus gând rău „fostei” Curelariu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă