Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11086
De la 07 Ianuarie 2003
122896735

Victor Ponta, audiat la DNA, in dosarul Tel Drum:

  • Am fost chemat ca martor, am spus ceea ce stiam
  • 18 September 2017, 23:00
Victor Ponta a plecat de la DNA in jurului orei 14,00, unde a fost audiat circa trei ore si jumatate, afirmand ca a fost chemat ca martor si a spus ceea ce stia, fara a preciza insa despre ce dosar este vorba.
"Nu am voie sa va spun despre ce e vorba. Eu stiu ce al mai bine pe pielea mea diferenta dintre politica si justitie. In politica ne mai batem dar nu ne batem cu dosare juridice. Nu ma ocup cu denunturi, cu delatiuni, am fost chemat ca martor, am spus ceea ce stiam", a raspuns el, la intrebarile ziaristilor.
Intrebat daca are Liviu Dragnea motive de ingrijorare legate de declaratia sa, Ponta a replicat: "Habar nu am!".
"Nu confund si nu duc batalia politica cu arme judiciare pentru ca s-a dus impotriva mea batalia politica cu arme judiciare. Ce mie nu-mi place altuia nu-i fac", a mai spus el.
Victor Ponta a ajuns la luni dimineata, in jurul orei 10,30, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul Tel Drum, potrivit Romania Curata, care citeaza surse apropiate anchetei. In acelasi dosar, a fost audiat saptamana trecuta si fostul premier Sorin Grindeanu.
"Asa cum v-am spus, sunt lucruri pe care pot sa le declar si altele pe care nu pot sa le declar. Nu vreau si nu pot sa dau amanunte din acest dosar. (...) Eu cred ca am fost clar - calitatea mea este cea de martor, amanunte din dosar nu pot sa comunic (...) Am spus adevarul si ceea ce stiam eu", a raspuns fostul prim-ministru Sorin Grindeanu saptamana trecuta, potrivit News.ro.
El a lasat sa se inteleaga ca audierea sa nu are legatura cu perioada in care era viceprimar si cu dosarul DNA privind imobilele din Timisoara, in care sunt acuzati primarul Nicolae Robu si fostul edil Gheorghe Ciuhandu, afirmand din nou ca el nu are nicio implicare in acest caz pentru ca nu a avut, ca viceprimar, atributii in domeniul patrimoniului orasului.
In dosarul Tel Drum, procurorii DNA au pus sub acuzare compania de constructii si o alta firma WFA Impex, precum si pe reprezentantii lor, pentru frauda cu fonduri europene. In esenta este vorba ca Tel Dum ar fi accesat fonduri europene in valoare de peste 4 milioane de lei incalcand legislatia.
Jurnalistii de la RiseProject au publicat in iulie o nota atribuita serviciului secret al MAI, potrivit careia compania de constructii din Teleorman ar fi apartinut liderului PSD Liviu Dragnea, prin actiuni la purtator.
Fostul premier Victor Ponta, exclus din partid si aflat in razboi cu presedintele PSD, a declarat la Hotnews ca Tel Drum ii apartine lui Liviu Dragnea.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani:
Temperaturi in scadere si ploi insemnate cantitativ
Avere nejustificata de peste un milion de euro a unui fost inalt demnitar:
Aurel Saramet, fostul sef al Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, acuzat de ANI
Senatul a adoptat tacit saptamana trecuta proiectul de lege al parlamentarilor UDMR
de modificare a Codului de Procedura Penala care prevede, printre altele, ca infractiunea de abuz in serviciu sa se aplice magistratilor care "cu rea-credinta sau grava neglijenta a comis una din actiunile care au condus la situatia generatoare de daune".
Bancul zilei: Inabilitate profesională sancţionată
Horoscopul zilei de 19.09.2017
Aproape 500.000 de clienti au ramas fara electricitate, dupa furtuna de duminica.
Au fost reconectati la retea jumatate dintre acestia
Mirel Palada a participat in weekend la un seminar Aikido desfasurat la Cluj
Presedintele Federatiei, zilele trecute: "Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania"
Turistii straini sositi in Romania in prima jumatate de an au cheltuit in medie 480 de euro/persoana
La Botoşani, ANAF execută asociaţiile de proprietari, declară insolvenţe şi confiscă averi
Ioan Rotundu
Preşedintele Macaleţi taxat de un român din Proboteşti – Ucraina
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog