Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Marţi: 20 Octombrie 2009

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6595 lei
1 USD = 3.7306 lei


Număr accesări
Astăzi:
10976
De la 07 Ianuarie 2003
58317377

Victorie clară a „Gloriei” Frumuşica în meciul cu „Spicul” Iacobeni

Victorie clară a echipei de fotbal „Gloria” Frumuşica în cea de-a opta etapă a Campionatului Judeţean de Fotbal, Liga a V-a, Seria Sud, cea în care elevii antrenorului jucător Ştefan Bălăşanu au reuşit să întreacă acasă, cu 4 la 1, incomoda echipă „Spicul” Iacobeni. „Renumită” pentru jocul său la intimidare, mai ales atunci când joacă pe teren propriu, echipa din Iacobeni a început meciul de la Frumuşica în forţă, reuşind să deschidă scorul destul de repede, în minutul 2, prin Andrei Chelaru.
Cu antrenorul Ştefan Bălăşanu intrat pe teren, pentru a împinge echipa în faţă, „Gloria” a avut nevoie de aproape o repriză şi jumătate pentru a trece la cârma jocului. După zeci de minute exasperante, în care cei peste 100 de spectatori prezenţi la meci credeau că egalarea nu se va mai produce, Decebal Vasilescu a înscris, în minutul 65, pentru 1 la 1 şi, începând din acest moment, echipa din Frumuşica s-a dezlănţuit.
Opt minute mai târziu, Costin Catargiu a ridicat scorul la 2 la 1 iar peste încă patru minute, acelaşi Decebal Vasilescu, a majorat scorul la 3 la 1. Intrarea în joc a veteranului Gabriel Căldăruş, care, la 40 de ani, aduce cu sine experienţa diviziei C, în care a jucat în urmă cu două decenii, (la „Cristalul” Dorohoi şi „Rapid” Feteşti), a dinamizat şi mai mult jocul, acesta fiind şi autorul celui mai frumos gol al meciului, un şut cu o boltă superbă, tras de la 30 de metri, care a închis tabela la 4 la 1.
„Am câştigat pe merit şi cred că rezultatul vorbeşte de la sine. Terenul, puţin denivelat, ne-a pus ceva probleme, ca şi greşelile personale din prima parte a meciului dar, până la urmă, ne-am redresat şi am reuşit să învingem acesta fiind lucrul cel mai important”, ne-a spus antrenorul jucător Bălăşanu.
Prezent de asemenea la meci, veteranul Aurel Slobodeanu, antrenorul echipei „Viitorul” Flămânzi (echipă care în această duminică nu a jucat, ca urmare a excluderii din campionat a unei echipe din serie), ne-a spus că a asistat la „un joc dinamic, de o factură medie, în care buna pregătire fizică a fotbaliştilor din Frumuşica şi-a spus în final cuvântul şi care, fără îndoială, a câştigat pe merit”.
A arbitrat fără probleme o brigadă alcătuită din Adrian Vornicu (centru), Ciprian Cioban şi Corneliu Marţincu (tuşieri). După acest meci, echipa din Frumuşica a colectat 10 puncte, pătrunzând în zona medie a clasamentului. (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]

 

  
Voluntari ai Corpului Păcii, elevi români, profesori
şi jurnalişti editează o carte despre jurnalism
Chişinăul demarează negocierile în vederea semnării Acordului de asociere cu UE
Alegerea Preşedintelui amânată la Chişinău
O femeie visează să capete feminitate, iar o alta tinereţea pierdută
Horoscop
Secretara blondă
Alt necaz a dat peste Ţurcanu
Discoteci luate la verificat
Pregătiri pentru iarnă
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Părinţii minorei de 17 ani au renunţat să-şi mărite fata cu forţa
Program TELE'M Botoşani, marţi
La DSP, salarii fără sporuri
Ministrul Boc bulversează Bacul
A murit imediat după naştere
Dimitriu a demisionat
Şah la PSD, dar nu şi mat!
Ioan Rotundu
Proşti manageri, buni lectori
Prinşi „cu ocaua mică” şi cu faetonul plin cu balast furat
Mihălăşeni şi Săveni aşteaptă finanţare pentru împăduriri
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!