Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Decese
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21205
De la 07 Ianuarie 2003
122881272

Volkswagen în flăcări

  • 6 May 2009, 23:00
Pompierii botoşăneni au intervenit pe data de 05.06.2009 pentru stingerea a două incendii izbucnite la un interval foarte scurt de timp. Puţin după ora 17.00 un botoşănean a observat foc la etajul III al unei clădiri de pe strada Mobilei, nr. 1 din Zona Industrială a municipiului Botoşani. Îngrijorat că incendiul s-ar putea extinde şi la etajul I unde era depozitată mobilă acesta a solicitat ajutorul pompierilor. Patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani s-au deplasat la locul indicat. La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului incendiul se manifesta la nivelul etajului III. S-a constat că pericolul extinderii era redus pentru că etajul II al clădirii nu era utilizat.
Pentru a interveni în condiţii de securitate, accesul pompierilor la nivelele superioare ale clădirii s-a făcut cu autoscara mecanică. 23 de servanţi pompieri şi 2 ofiţeri au acţionat aproape două ore pentru stingerea incendiului. După lichidarea focarului s-a acţionat pentru verificarea minuţioasă a zonei pentru a nu exista pericolul reaprinderii. În incendiu a ars 5 tone textile depozitate în hală în vederea reciclării, valoarea pagubelor fiind estimată la 4.000 de lei. Valoarea bunurilor salvate a fost estimată la 300.000 lei. Incendiul a fost generat cel mai probabil de o ţigară aprinsă aruncată peste materialele textile.
Panică printre şoferii care circulau aseară pe Calea Naţională din municipiul Botoşani după ce o maşină, marca Volkswagen Transporter, parcată în faţa imobilului cu numărul 60 a luat foc. Speriaţi aceştia au solicitat sprijinul pompierilor. Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani s-a deplasat la locul indicat în timpul cel mai scurt. Incendiul, care era în fază incipientă a fost stins în mai puţin de 10 minute. Flăcările au distrus componentele din plastic şi instalaţia electrică şi s-au degradat din cauza temperaturii ridicate capota, farul şi aripa stângă, parbrizul, valoarea pagubelor fiind estimată la 7000 lei. Valoarea bunurilor salvate a fost estimată la 23.000 de lei. Incendiul a fost provocat cel mai probabil de un cablu electric neizolat corespunzător.
SUBOFIŢER RELAŢII PUBLICE Plt. Dorina LUPU

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Migrarea infractorilor peste hotare, benefică pentru Flămânzi
Contestaţii respinse în favoarea societăţilor agreate de primărie
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI JOI 7 Mai
Ungurul Mizsei continuă să facă jocul comuniştilor şi al Moscovei la Chişinău
Chirtoacă va avea întâlniri la Washington cu reprezentanţi ai administraţiei americane
La Bucureşti s-a uitat de Washington
Şedinţa Parlamentului denota „caracterul cinic şi duplicitar al comuniştilor”
Comemorarea morţii lui Al. Ioan Cuza, la Heidelberg
Horoscop
Sincere condoleanţe
Inimă de… avocat
Cipru şi Grecia vă cheamă la muncă!
Traseul către Mănăstirea Balş nu are şanse să fie modernizat
Când dragostea-i mare, uiţi şi de Euro!
Profanatorii mormintelor evreieşti au fost identificaţi
Cerşetorii prosperă, mimând handicapuri închipuite
„Vise ţesute în culori”
Autoturism capitonat cu ţigări
Elevii, de ce s-au temut, de aceea n-au scăpat: vor da teza!
Cam multe necunoscute pe la CAS!
Un top la medicilor… cu tentă de denigrare
Cereri bizare la „Ce te Doare?”
Cine-s porcii!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog