Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10208
De la 07 Ianuarie 2003
108427056

„Votaţi candidaţii PNL, haiducii lui Şapte Cai, de strigă Bruxelles-ul : Vai!”

  • 18 May 2014, 23:00

Sâmbătă, peste două sute de liberali botoşăneni au înconjurat oraşul, îmbrăcaţi la patru ace, având la gât eşarfe galbene. Aceştia s-au încolonat la sediul PNL din municipiu şi au urmat un traseu prestabilit, având ca ţintă finală Pietonalul Unirii. Pe tot parcursul, un liberal dotat cu cască şi microfon, aşezat strategic în mijlocul grupului îndemna botoşănenii să voteze cu PNL în 25 mai, mai, pigmentând repertoriul cu umor. „ Votaţi cu candidaţii PNL, haiducii lui Şapte Cai, de strigă Bruxelles-ul : Vai!” În fruntea coloanei s-au aflat alături de Florin Ţurcanu şi senatorul Viorel Grigoraş doi candidaţi la fotoliul de europarlamentar, Mihai Ţurcanu şi Eduard Hellvig. „Doresc să mulțumesc tuturor botoșănenilor că într-adevăr analizează cu maximă atenție și sunt convins că vor fi prezenți la vot vot pe 25 mai și în același timp am mare încredere în cetățeanul din județul Botoșani că o mare parte vor vota cu PNL. Trebuie să terminăm odată cu comuniștii care au condus județul Botoșani până în 2008 și nu au făcut nimic în acest județ, doar au mințit așa cum au mințit și ieri premierul și vicepremierul”, a declarat Florin Țurcanu. (Liana Anuţei)

 


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primarul de Dimăcheni, sătul de glodul din comună, s-a plâns premierului Victor Ponta
Zeci de voroneni vor să protesteze din cauza disconfortului creat de praful ce le distruge sănătatea
„Principala problemă a proiectelor pentru elevi în unităţile şcolare este lipsa continuităţii şi a sprijinului din partea autorităţilor locale”
Concurs inedit organizat la Botoșani cu sprijinul partidului Forța Civică
Promisiuni deşarte: Salariile cresc de la 1 ianuarie 2015
Traian Băsescu, huiduit de 20 de pensionari la Iași. Președintele: „Eu v-am trecut prin criză, doamnă, că altfel eraţi ca în Grecia!”
Horoscopul zilei
Bancuri
Alimentarea cu gaz în Săveni şi Darabani, promisiune de la premierul Victor Ponta
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă