Cu toţii au vrut masa numărul unu, astfel încât s-a ajuns la zece milioane de lei vechi o masă, de la două milioane cât este normal. Ambiţia! Să aibă locul cel mai bun, să pună la punct pe unul sau pe altul. Au plătit cât nu face, asta în condiţiile în care sunt mese destule în piaţă a spus directorul urban Serv, Gheorghe Pricopi.
Potrivit acestuia, zilnic aproape o sută de mese sunt neocupate în Piaţa Centrală, iar comercianţii vând pe jos, chiar şi precupeţele de la ţară tot trotuarul îl aleg drept tarabă. Locurile preferate sunt cele dinspre poarta pieţei unde afluenţa de clienţi este mai mare. Nici amenzile nu-i mai sperie pe cei care sătui să stea cu marfa degeaba pe tarabă aleg soluţii de compromis.
Cei din Piaţa Viilor vor să li se închidă perimetrul pentru că iarna este foarte frig. dar Piaţa Centrală are hale cu pereţi trainici, care ţin de cald şi tot afară vând, chiar şi iarna. Sunt peste o sută de tarabe zilnic. Şi mătuşa de la ţară care vine cu două legături, tot pe trotuar se aşează, cu toate că eu sunt obligat să am mese pentru oamenii de la ţară, a mai spus directorul Urban Serv. (Lavinia Preda)