Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
38155
De la 07 Ianuarie 2003
103386428

Zeci de voroneni vor să protesteze din cauza disconfortului creat de praful ce le distruge sănătatea

  • 18 May 2014, 23:00

Peste cincizeci de voroneni, care au locuinţele la stradă au cerut avizul pentru organizarea unor acţiuni de protest în perioada imediat următoare. Oamenii s-au săturat de atâta praf ridicat de basculantele care cară piatră din Siret şi vor să atragă cumva atenţia autorităţilor care frânează terminarea lucrărilor la Drumul Judeţean 208 C. Primarul comunei Vorona, Aurel Stefan, l-a implorat aproape pe premierul Victor Ponta pentru o soluţie. „Sunt primarul unei comune mai mari decât multe alte oraşe. Suntem traversaţi de un drum judeţean, 208 C, unde a fost un proiect de 10 kilometri de drum asfaltat care a început în 2007. Este foarte tranzitat de vehicule în general, dar şi de maşini care care materiale din balastierele de pe valea Siretului spre Botoşani şi alte localităţi. Şi acest drum nu se termină din 2007 şi până acum. Au fost acţiuni de protest, am făcut numeroase cereri. Anul trecut am plătit vreo 60 de miliarde şi au fost transferate într-o altă zonă a judeţului, cu o bunăvoinţă, vă daţi seama, sadică. Am în primărie un memoriu de la 50 de cetăţeni care cer aprobare pentru acţiuni de protest pentru că nu mai suportă praful şi disconfortul creat de circulaţia maşinilor de mare tonaj. Vă rugăm din suflet faceţi ceva” a pus primarul comunei Vorona, Aurel Stefan. Premierul Victor Ponta şi-a notat, la fel cum a făcut şi în cazul celorlalţi edili, dar n-a dat un răspuns ferm. „Domnule primar, noi putem să mai alocăm dacă se face… Dar vă este teamă să nu-i dea judeţul în altă parte nu?”, a punctat premierul Victor Ponta. (Liana Anuţei)

 


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Concurs inedit organizat la Botoșani cu sprijinul partidului Forța Civică
„Votaţi candidaţii PNL, haiducii lui Şapte Cai, de strigă Bruxelles-ul : Vai!”
Promisiuni deşarte: Salariile cresc de la 1 ianuarie 2015
Traian Băsescu, huiduit de 20 de pensionari la Iași. Președintele: „Eu v-am trecut prin criză, doamnă, că altfel eraţi ca în Grecia!”
„Principala problemă a proiectelor pentru elevi în unităţile şcolare este lipsa continuităţii şi a sprijinului din partea autorităţilor locale”
Primarul de Dimăcheni, sătul de glodul din comună, s-a plâns premierului Victor Ponta
Horoscopul zilei
Bancuri
Alimentarea cu gaz în Săveni şi Darabani, promisiune de la premierul Victor Ponta
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă