Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23259
De la 07 Ianuarie 2003
122883326

Zvetlana Preoteasa va veni la Botoşani

  • 14 January 2008, 23:00
La finele acestei luni Inspectoratul Şcolar Judeţean va organiza la nivelul judeţului o dezbatere cu privire la proiectul de legi din domeniul învăţământului. La dezbateri vor fi invitate persoane importante din rândul politicienilor dar şi primari, părinţi, profesori, reprezentanţi ai elevilor, sindicalişti sau inspectori şcolari. Însă, cel mai important participant vine din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului. Astfel, secretarul de stat din cadrul MEdCT, Zvetlana Preoteasa va sosi la Botoşani pentru a participa la dezbaterile organizate de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean. „În data de 29 ianuarie vom organiza la Botoşani o activitate de dezbatere a proiectului pachetului de legi la care vor participa toţi directorii instituţiilor de învăţământ, reprezentanţii sindicatului, şefii comitetelor de părinţi, reprezentantul consiliului elevilor din fiecare şcoală, consilieri locali, primari, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, ai ONG-urilor, ai patronatului, parlamentari şi alte persoane interesate de serviciile educaţionale oferite de instituţiile de învăţământ. La dezbateri va participa ministrul secretar de stat Zvetlana Preoteasa”, a declarat Adrian Lăcătuş, inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.
Cu ocazia sosirii la Botoşani, Zvetlana Preoteasa va vizita şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani. Având în vedere numărul mare de participanţi, dezbaterile vor fi organizate cel mai probabil în sala Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ţâbuleac – victimă a propriului orgoliu (II)
Ioan Rotundu
La sesiunea specială a testelor naţionale nu vor fi elevi picaţi
Comentariul comentariilor (XXV)
(Ioan Rotundu)
Omerta vameşilor la adăpostul justiţiei
instituţiile locale au păstrat o tăcere de mormânt asupra implicării a doi vameşi botoşăneni în contrabanda cu ţigări reporterul nostru de investigaţii a obţinut transcrierea convorbirilor telefonice interceptate de SRI dintre vameşi, poliţişti de frontieră şi ceilalţi membrii ai reţelei
ITM s-a mutat în noul sediu
De ce rămân meseriaşii buni legaţi de glie
Monacu promite că în acest an va fi dur şi neiertător
Noi mofturi ale sindicaliştilor din învăţământ pe banii... noştri
Ministrul Iorgulescu crede în reînvierea căminelor culturale
Vosganian promite pensii tot mai mari
I se va retrage lui Dinescu titlul de cetăţean de onoare al Botoşanilor?
Bani de la Guvern pentru nevoiaşi
Conţac taie finanţarea aeroportului din Suceava
Cinci primari fac coadă la poarta PSD
Se caută fete şi femei pentru Spania. Salarii substanţiale
Horoscop
Soţia cea înţelegătoare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog