Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
35680
De la 07 Ianuarie 2003
101983635

uă săptămâni de verificări și reparații în sistemul de termoficare

  • 16 August 2011, 23:00
Specialiștii societății Modern Calor au programat pentru perioada 22 august – 4 septem-brie 2011 efectuarea lucrărilor anuale de verificare și reparare în toate sectoarele sistemului de termoficare al municipiului Botoșani. Pregătirea pentru următorul sezon rece va face ca furnizarea agentului termic să fie sistată în decursul celor două săptămâni. Peste 60 de angajați ai societății vor fi implicați în lucrări, astfel încât serviciul să se reia cât mai repede.
” Am comasat o întreagă serie de lucrări în cele paisprezece zile, atât în instalațiile din CET, precum și pe rețelele de transport. Vom înlocui piese și echipamente avariate, dar vom face și racordări ale unor conducte ce au fost deja montate. Prin urmare, clienții noștri din zonele respective vor avea un plus de calitate în serviciul pe care-l furnizăm. Se va resimți atât în ceea ce privește apa caldă, cât și în încălzirea de la iarnă. Apelăm, de aceea, la înțelegerea domniilor lor.”, a explicat Ion Diaconu, directorul general al Modern Calor.
Grație investițiilor făcute în ultimii ani, dar și a celor aflate în desfășurare, perioada anuală de remont va dispărea. Începând cu 2012, având un sistem de termoficare complet modernizat, reparațiile și verificările nu vor mai necesita sistări de amploare în furnizarea căldurii și a apei calde.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei
Tabara "Codrii de Arama" Agafton 24.98.2910
Există un răspuns: fatalitate!
Ioan Rotundu
Politică pentru fraieri
Ioan Rotundu
Cârlanul dolofan şi proţapul buclucaş
Inundaţii, durere şi neputinţă
Caricatura zilei
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă