Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69312928
Semne bune anul are pentru PLD Stolojan a cules la Botoşani roade politice bogate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Calin
Eu greu pricep un singur lucru: cum de isi amintesc de Botosani cand au nevoie de oameni si voturi atunci cand nu sunt la putere, dar cand au fraiele, Botosanii-s undeva... acolo... In doi ani de guvernare, nici unul din vizitatori nu am auzit sa lupte sa faca ceva pt Botosani. Cat despre mult trambitatul "succes" al Fermierului pornit de Flutur, vreau sa spun ca ajunge sa puna mai multe poveri pe umerii omului, decat sa il ajute; e un fas! Cei care au ajuns cu proiectele pana la birourile bancii, acolo primesc ... "pumnul in bot" (expresie iubita si folosita de Stolojan in 2004, in Botosani, reactualizata de "primarele" nostru)
Autor: un alegator
din ultimele sondaje am auzit ca PLDul are 15%(si nici nu e inscris ca partid) si PNLul doar 9% asa ca se prefiguraza pe centru dreapta o forta politica puternica
Autor: N.N.
Prin divizarea PNL s-a separat griul de neghina?
Autor: Un posibil liberal
Frumos spune d'l Th.Stolojan:"Suntem primul partid din Romania care a iesit cu un program privind dezvoltarea tarii in perioada de postaderare".De ce nu a lansat acest program pana acum?A avut ocazia sa-l lanseze ori el,ori d-l Basescu.D-na Turcan(Tatarcan)cu ce a contribuit la dezvoltarea orasului natal?De ce-i pusa numai ea la inaintare?De ce nu apar renumitii Stoica,Mona Musca si alti reprezentanti de marca ai partidului?Cu ea in frunte e vai si-amar de PLD.
Autor: Aurel
Frumoase vorbe graieste si d-l senator Tabuleac:Noi liberalii botosaneni nu facem politica de frica si nu acceptam sa ne puna nimeni pumnul in gura,sa vina in fata noastra si sa ne spuna ce avem voie sa discutam si ce nu".Exact asta a facut,cum spune,de aceasta metoda s-a folosit el la organizatie,nelasand pe multi membri de valoare sa-si spuna cuvantul,marginalizandu-i,fara drept de cuvant,inconjurandu-se de "catei"devotati numai lui.El a uitat,dar ceilalti nu.
Autor: ueeu
ne-am cam saturat stolojene si de pnl si de pld si de alianta si de psd , ne impingeti dracului in bratele unor tampiti
Autor: Petrea ........
Din numarul de sambata 13.01.07

Politicieni vs porumbeii

- Politicienii sunt ca porumbeii!

- De ce?

- Când sunt jos îţi mănâncă din palmă, când sunt sus fac pe tine.

(Petrea Prostul)

Autor: Don Quijote
Domnul Stolojan ne-a lasat de doua ori balta: cand a plecat "de-an boulea"(este eticheta lui pentru economia romaneasca de atunci) la Banca Mondiala (dupa ce a facut praf economiile romanilor)si, adoua oara, cand s-a inbolnavit subit (sau suptil) la alegeri in 2004.Ca simplu cetatean, pacalit de doua ori, dati-mi voie sa ma feresc a fi pacalit a treia oara.

Apoi,ce program de dezvoltare au ei daca nici macar din platforma aceea nu am auzit nimic,deci cu atat mai mult ceva extraordinar?

Autor: 0bservator
Gogosi...Gogosi...Gogosi..PLD-ul este o creatie a papusarului de la Cotroceni menit sa dezintegreze PNL-ul.In final santajabilii Stolojan si Flutur vor regreta amarnic ca au acceptat sa faca jocurile lui Basescu.Basescu este ca Vaduva Neagra-isi devoreaza partenerii.Dupa Roman,Duvaz,Sasu,Marinescu,Gusa,Musca,urmeaza Stolojan,Flutur si ceilalti PLD-isti.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă