Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
In vino veritas
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69312785
Sărbătoarea caşului sufocată de kitschuri ţigăneşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Manivelu
Din cite cunosc, legea pentru protectia animalelor nu prevede sanctiuni pentru cei care brutalizeaza animalele. Din nefericire, astfel de scene vedem la tot pasul in special la sate, unde sint aproape de neinteles, deoarece existenta taranului este originar legata de animale. Explicatia este una singura: lipsa de educatie in combinatie cu alcoolu fac din unii oameni niste brute (era sa spun animale, dar nu merita...)
Autor: rotunda
ai matale o boala bre nea' Rotundule! Cum adica "pe sotul preot si cativa popi"- ce jucau septica sau poker? Ai bagat-o in porumb de tot cu articolul asta. "Au mancat mici , ca de azi suntem in Postul...". Mai bine mancai cash.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă