Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76759392
Electroafla nu se cutremură, doar se clatină niţel

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Romeo Iulian CIOCANEA
Cu tot respectul pe care-l am fata de ziarul Dvs. , ziar pe care-l citesc zilnic pe net , nu pot sa nu constat ca articolul este subiectiv si lipsit de profesionalism , scris cu patima , la comanda mai ales ca sint spuse multe neadevaruri

In ceea ce priveste Alfa Land ii sfatuiesc pe cei ce vor sa vada adevarata bataie de joc fata de clienti sa mearga sa vada cartierele de vile din Baneasa ( Bucuresti ) unde drumurile de acces sint pline de noroi si ochiuri de apa ( balti ) , unde nu incap doua masini una linga alta ( pe drumurile - aleile de acces ) si unde vilele sint atit de apropiate una de alta incit poti vedea din geamul vilei direct in casa vecinului de peste gard .

Ca nu e pentru buzunarul oricui , asta este . Doar n-om vrea ca pina si boschetarii sa poata conduce un Mayback .

Asta-i capitalismul , acel capitalism pe care l-am instaurat cu mult tamtam in dec. ' 89 si pe care cei drept l-am cam scapat de sub control .

Autor: Anonim
Pt Ioan Patratu: "Imi place ultima fraza". Lingaule...
Autor: Locatar Alfa Land
Probabil că tu, Romeo, eşti din breasla lui Ciubotaru. Vilele din Alfa Land n-au uşi şi geamuri care să se închidă bine, pereţii au prins igrasie, nu sunt asigurate toate utilităţile. Materialul este vax faţă de realitate. Probabil că Ciubotaru a dat vreo sponsorizare, ca să mai îndulcească Rotundu tonul. Acest încrezut şi-a clădit afacerea pe cadavre. Se apropie scandenţa de plată pentru faptele "bune", care i-au presurat paşii în viaţă.
Autor: pt.Romeo
Nu exista numele de Mayback ,mai documenteaza-te.

Unde lucreaza Codreanu daca numai in week-end vine la Botosani ?

Autor: Oscar
Mai bine iti cauti o bucata de pamant si iti faci casa ta de la zero...nu o tragi la xerox ii schimbi culoarea de fatada si o pui in Alfa Land mare cartier care in afara de apa gaz curent si paznic la poarta ce mai ofera vedere la vecinu sa fim seriosi cine vrea o casa sau cine are bani de o casa si-o individualizeaza si si-o face unica...altfel mai bine la bloc!!!
Autor: REX
Pe cand BetaLand???
Autor: aurelia
ce se mai aude de manole?
Autor: matei mihai
cine are curaj sa bea apa dintr-o fintina facuta pe terenul Alfa Land ?
Autor: Romeo Iulian CIOCANEA
Domnule Rotundu ,

Deoarece acest articol a declansat patimi si opinii gen lupta dintre D-l. Basescu si

D-l.Tariceanu pe principiul " mor eu dar muriti si voi "si deoarece , din pacate nu aveti si rubrica " contact , doresc sa ma adresez Dvs.in acest mod pentru a purta o discutie foarte serioasa si responsabila cu privire la rolul mass media ( locala si/sau centrala ) in ceea ce priveste maturizarea din punct de vedere a intelegerii mecanismului democratiei de catre electoratul roman . Cred ca intelegeti ca ignorind acest subiect de dragul profitului sintem la un pas de a transforma termenul de oligarhie in termenul de chiabur cu consecinte mult mai grave ca in anii ' 50 . Pina la urma urmelor in constiinta maselor si Dvs. si Victor si Odae si Ciubotaru si .... putei fi catalogati drep chiaburi , cu consecintele de rigoare . Chiar doriti asa ceva ? Va intreaba un cetatean care este departe de a fi catalogat ca atare , dar care realizeaza care vor fi consecintele

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă