Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78475916
Democraţii continuă să viseze himere

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: politic
cine este acest buhaianu ?ce doreste acest personaj?in afara de volei ,ce mai stie acest tanar despre problemele erconomico-sociale ale judetului ? Ise duce lipsa la echipa de volei .Este asteptat cu drag de maestru Oleniuc .
Autor: radu pentru politic
un medic ce mai stie in afara de medicina? un avocat ce mai stie in afara de drept? un profesor ca buhaianu ce mai poate sti in afara de predat? eu zic ca oricine care a dovedit ceva intr-o meserie are un cuvant de spus in tara asta. unii comentatori sunt cam stupizi si limitati in gandire si tare rau intentionati. invidia ii orbeste si-i face sa gandeasca ca si cum a-r conduce cu frana de mana trasa.
Autor: Achitei presedinte CJ???
Bai voi vorbiti serios?Pe Achitei vreti sa il propuneti presedinte CJ?nu sunteti normali...pai in cazul asta sarmanul electorat tot pentru Contac va vota natarailor!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă