Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Miercuri: 18 Iulie 2007

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Proverbe şi...
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6572 lei
1 USD = 3.9685 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 61913160
Sosia primarului Flutur

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: remember
Dupa parerea mea, romanii nu sunt pregatiti sa lucreze cu astfel de functii.Se vor crea paralelisme, incompatibilitati, vor aparea incompetente, situatii de criza, unghiuri moarte de actiune, lipsa de legislatie.Se vor extinde pilele si relatiile, va lua amploare un nou tip de spaga si utilizarea santajului.Sunt si parti bune ale experimentului. E prea devreme si totusi trebuie incercat.
Autor: LOGIC
DACA ALT PARTID VA CASTIGA ALEGERILE DIN 2008,FUNCTIA DE PRIMAR,NU ESTE NORMAL CA DL FLUTUR SA-SI I-A SOSIA SI SA PLECE.DACA ACEEA PERSOANA RAMANANE IN CONTINUARE DESEMNATA DE DL PRIMAR FLUTUR NU MAI ESTE NEVOIE DE ALEGERI.ACTUALI GUVERNANTI ASA A PROCEDAT SI CU PREFECTURA CAND LA NUMIT PE VIATA IAR ACUMA ESTE LA PRIMARIE.NU ESTE NORMAL,FIECARE CASTIGATOR CU OAMENI LUI.CREDETI CA II CONVINE DL CONTAC CA ACEASTA FUNCTIE BANOASA SA-I APARTINA ALTUI OM,IAR CEI DIN PARTIDUL SAU SA DEA DIN BUZE
Autor: Ca primarul...
Asta nu este altceva decat o alta cale de satisfacere a clientelei politice.Un alt trantor platit din banul public.In prezent primarul este denumit de alegatori "gospodarul localitatii".Birocratia trebuie redusa nu amplificata.
Autor: Un botosanean
Se infiinteaza un alt post, tot la primarie, e binevenit, dar nu se poate infiinta si un post ca sa se vada realitatea municipiului(strazi,locuri de joaca, probleme cu care se confrunta cetatenii urbei, s.a.m.d.), mai lasati birourile si vedeti realitatea, domnilor din primarie. ,,Mesaj catre primar".
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!