Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Publicitate
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78609733
Editorial Putreziciunea iese greu la iveală, dar iese

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ciobanul cel bun
PAi cum sa nu se teama , daca pierd pusculita statului? Acum doi ani, angajatii de la Dorohoi cerseau donatii si sponsorizari pt. amenajarea apartamentelor cu gresie, faianta si alimente, de nu isi pierd posturile , ca Directia n-avea banii cheltuiti de sefi pe chestii de doi lei. Acasa cu jigodiile de la varf. Sa le schimbe odata. S-au saturat si copiii sa manance doar orez si resturile de la ospetele sefilor din Botosani, de sub aripa lu' madam Mihai. Nu mai poate ea de soarta copiilor.
Autor: un Roman
Daca e parerea ta tineo pentru tine.
Autor: ORFANUL
DE CE NUMAI MIHAI SA FIE IN FRUNTEA DIRECTIEI PROTECTIEI COPILULUI.CE A UITAT CA ACESTE MANDATE SUNT NUMAI DE 4 ANI,NU A INVATAT POLITICA INCA.RUSINE MAINE SA VIE CU DEMISIA LA DL COSTEL CONTAC,CARECREDCA A UITAT DE EA,DAR NICI ODATA NU-I TARZIU.
Autor: cineva din afara
rusine domnilor ati ajuns sa taraiti prin noroi institutia copilului .Nu va este rusine, parca sunteti la piata, poate chiar mai rau, sunteti mai rau ca animalele,va scuipati, va improscati pe la spate, prin ziare, pe ineternet...dar aveti curajul sa spuneti pe fata? Nu. De ce? pentru ca multi va dati cu parerea sau daca ati prins o stire fabulati pe seama ei, ca sa va bagati si voi in seama.N/aveti caracter deloc,in schimb aveti pretentii. E usor sa stai sa privesti, sa/ti dai cu parerea .Domnilor sunteti chiar asa de curati, de sfinti. Cred ca cei care improasca cu noroi au si ei partea de vina, dar se bat cu pumnul in piept ca trebuie facuta dreptate...se cred justitiari..ca sa ......
Autor: DAN
Aveti perfecta dreptate domnule Rotundu!putreziciunea de care vorbiti vine de la sursa de unde se aloca banii(d-na Bordas& dl Ciustea)care nu sunt straini de afacerile neortodoxe din cadrul sistemului aflat sub obladuirea Consiliului jud.Bt.ducandu-l in eroare pe dl.Contac.Ce fac auditorii C.J.?sunt total neprofesionisti sau au si ei interese de a ascunde neregulile grave constatate.De ce nu se autosesizeaza procuratura in acest sens,antecedente fiind si in cazul Centrului scolar Dorohoi,unde s-au constatat aceleasi afaceri.
Autor: Mare dreptate ai!
Ai mare dreptate. De acolo de unde se aloca banii.

Dar cine crede ca misca ceva la capitolul bani fara sa stie contzac ori e prost ori nu gandeste ca sa parafrazez o veche zicala. Contzac s-a opus la dat bani la DGASPC de fiecare data cu toate ca grosul este pentru salarii si nu la citiva sefi ci la peste o mie de angajati. Si nu ca nu ar avea instrumente sa vada cum sunt cheltuiti, ci doar ca primeaza propriile interese. E destul sa te uiti in proiectele CJ si nu vei vedea decit drumuri. Oare de ce?

Autor: eu
Cunosc o persoana care lucreaza la un apartament in Dorohoi si are in ingrijire 6 copii. Pentru a putea face fata treburilor gospodaresti, intotdeauna aduce de acasa zarzavaturi, mirodenii, si alte suplimente pentru gatit! Cand se face aprovizionarea cu alimente, intotdeauna primesc mai putin, li se spune in fata ca trebuie sa traiasca si cei de la CENTRU! Daca incearca sa spuna ceva, sunt amenintati!
Autor: pentru dl.Rotundu ..si ceilalti
stii cati bani s/au dat la protectia copilului la fiecare sfarsit de an.Habar nu ai. Anul tecut intraba CJ de ce asistentii maternali nu au luat banii la timp si s-a facut greva. Stii de ce pentru ca anul trecut banii au venit o parte de bani de la guvern si restul cj nu a mai vrut sa dea . de 10 ani CJ face alergie cand aude de bani pentru protectia copilului. Li se pare ca dau prea mult dar uita ca aici lucreaya aproape 1500 de salariati si sunt 2000 de copii.
Autor: adevarul
anul trecut s_a facut ifuzie de fonduri in semestrul 2 VERIFICATI VENITURILE REALIZATE DE FELICIA ,PASALAU ,ICHIMOV,TOATE SI-AU TRECUT PREMII SI RS-URI.Au lucrat cu firme TRIDEX de la care au luat produse<toate jafurile cu adausuri de 200%.Si au pus teropane la directie in timp ce existau alte prioritati,Termopanele de la crch pica ,totul este de cea mai proasta calitate.CAMERELE DE LUAT VEDERI CARE AU REPREZINTAT O IVESTITIE ERAU IMPERIOS NECESARE?anul ACESTA AU AVUT UN BUGET DE PESTE 500 MILIARDE LEI.VERIFICAT SUMA verifica
Autor: Popescu
Domnule reporter,insistati asupra acestui subiect interesant,caci in mod sigur,sunt fraude de sute de miliarde,ce au intrat in buzunarele celor ce se ocupa cu repartizarea fondurilor de la c.j.catre unitatile subordonate,inclusiv la Protectia copilului,copii mananca orez gol,iar ei si-au facut vile,traiesc pe picior mare,pe seama acestor copii nenorociti!Domnul Contac de ce nu sesizati DNA,procuratura ,sa-i ancheteze pe cei vinovati,sa-i linistiti odata.
Autor: Normal!
Mi se pare corect din moment ce TRIDEX e firma "de casa" a CONSILIULUI JUDETEAN. Aniculaese avea procent la Tridex. Acum daca l-a sarit Banzar poate ca nu primeste contzac nimic dar e lasat sa-si faca linistit treburile ca doar lucreaza cu bani mai multi decit ciurucurile de licitatii aranjate cu Tridex si Quartz Matrix....
Autor: ion romanul
TRIDEX DA BANI LUI CONTAC IN TOATE CAMPANIILE. LICITATIILE LA DIRECTIE SE FAC LA ORDINUL LUI CONTAC. PROBABIL NU A PRIMIT COMISIOANELE. SRI, DNA...CE FACETI COPII, ORI AVETI SI VOI COMISIOANE.
Autor: pamparau
Tridexul este cumatrul lui Pasalau,si au luat si ele comisioane indestulatoare ,Aniculaesei este intr.adevar unul din cei care au sustinut-o pe Felica,Contac n-are nici un amestec in licitatiile de la directie dar vina este aruncata asupra lui pentru a inchide gura lumii ,spun ele la subalterni cand acestia dau inapoi la semnarea proceselor verbale .Sa n-o mai faca Felica pe-a victima,iese acuma public cu mutra aia de bocitoare cerand ajutor copiilor pentru a-si mentine functia.Bani sunt si au fost numai ca i-au flituit aiurea.Oricum sistemul s-a dus la vale tare ,scapat de sub control,....a fost o greva si dau din umeri ...unul ca n-a stiut ,...unul ca nu fost greva ...una le-a multumit public..o ambiguitate stil felica..nu stie Corina ca i-a plecat 20 copii din unitate,? ar fi indraznit cineva sa vina in fata directiei daca nu i-ar fi chemat Felicia?Si daca n-au stiut cum spun ele, tot grav este ,
Autor: ochiul magic
Domnule Presedinte este vremea schimbarii doamnei Mihai!nu iese fum fara foc!daca doriti sa ne aratati ca sunteti un om corect veti face ce ati promis. Ne/am saturat de tot scandalul din directie, ne/am saturat sa lucram in stres si nesiguranta.Daca sefa de centru nu stie cum au plecat cei 20 copii cum ar fi putut sti ca a plecat doar unul?!Ar trebui doar pt acest motiv sa faceti ancheta dvs personal si sa destituiti instructorii de educatie, sefa de centru, director.Daca acesti copii pateau ceva pe drum si/a pus intrebarea d/na director? Nu, pt ca nu a interesat/o, nici daca au mancat in acea zi, nici daca au fost la scoala...Este momentul sa faceti schimbarea de care ati spus de multe ori dar ceva va oprit de fiecare data. Oare care a fost motivul?Asteptam un nou inceput de miercuri incolo!

Autor: Cetatean european
V-ati intrebat vreodata de ce pleaca oamenii bine pregatiti din DGASPC? pentru ca felicica a stiut sa se inconjoare in permanenta de nulitati si lingai si sa scape de oricine stia mai mult decat ea sau reprezenta o amenintare la functie. De ce au plecat pe rand toate persoanele bine pregatite de la CRCH? Pentru ca felicia le punea sa-i faca diferite servicii iar atunci cand au refuzat sa o mai slujeasca au fost indepartate. Poate nega doamna mihai ca mihaela cotrut i-a pregatit mese bogate sotului ei de ziua lui pe care le-a transportat cu masinile institutiei la spitalul de psihiatrie? Dar stie felicia ca actuala sefa de centru are cazier penal pentru fals si uz de fals, sau ca a furat de la Ionaseni paturi, mobila , incaltaminte pe care le-a valorificat ulterior impreuna cu iubitul sau?
Autor: real
Domnule presedinte luati decizia schimbarii,de dumnevoastra depinde totul,daca va ramane in functie isi va face de cap si mai mult ,va crede ca este invincibila.Intr-adevar,stresul a atins cote maxime,institutia este paralizata de amenitarile ei.In ultimile zile nu a mai lucrat ,s-a tinut numai de demersuri pentru mentinerea in functie,a mers pe la usile consilierilor ,rugandu-i sa o ajute,TREBUIE SI SE IMPUNE INCHIDEREA SUBIECTULUI FELICIA MIHAI.Se agata de faptul ca DEMITEREA nu-i pusa pe ordinea de zi a sedintei de miercuri.POATE FI PUSA LA DIVERSE,CU CAT MAI REPEDE CU ATAT MAI BINE,CONSILIERII NU STIU CA REPREZINTA UN PERICOL PENTRU CEI DIN SUBORDINE/COPII SI SALARIATI.Motive sunt:COPII MORTI,ALTII SCOSI IN STRADA ,MULTI SUNT OBLIGATI SA,I FACA FAVORURI,STANA SI COTRUT I-AU CANTAT IN STRUNA,PE URMA S-A DEBARASAT EA IESIND BASMA CURATA,DAR ORDINUL VENEA DE LA EA.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă