Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Religie
Publicitate
Pamflet
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68516766
Ieri, în şedinţa CJ, Felicia Mihai a generat noi patimi politice

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: baba
inafara de spiritul si litera legi trebuie sa pui si suflet ,ai tratat copii ca pe o statistica pe cind ei au nevoie de caldura sufleteasca
Autor: cititor
Ce ar putea spune copiii care sunt inca sub tutela feliciei mihai.Dar eu cred ca trebuie schimbata --stie ea ff bine ca sunt motive grave care motiveaza schimbarea.Mai bine ar tace si ar zice merci ca nu se dezgroapa afacerile facute.
Autor: zarvagica
nici un director n-a facut atatea ilegalitati si nici o asemenea terfeleala publica pentru a-si mentine functia.In afara da cheltuirea bugetului in interes propriu.au aparut elemente care denota caracterul infect al feliciei.Expunerea institutiei intr-un asemena scandal,impune masuri radicale.Au ajuns sa aduca studentul din Iasi ptr, argumentare ,dar daca s-ar duce produsele cumparate de ele in plenul sedintei?Ar convinge consilierii de adausul practicat . Curtea de Conturi a facut controlul pe cateva segmente.Daca aici a facut o asemenea zarva va dati seama ca nu s-a facut un control obiectiv.Achizitiile nu au fost verificate deloc .iar la celelalte aspecte desi au gasit probleme au trecut cu vederea.Amintiti-va cand ziarele vorbeau de miliarde ,prin 2002 frauda la achizitii prin adausuri,.
Autor: parasca
Sunteti cei mai mari escroci impreuna cei de la CJ si cei deb la DGASCP
Autor: Paul Gorban
Este inadmisibil ce scrie in acest articol. Mentionez ca am venit la Botosani fara ca Felicia Mihai sa stie despre acest lucru. Ne-am intalnit pe holul din Consiliu Judetean. In memoriu eu nu sustin persoana, ci mersul normal al institutiei. Felicia Mihai peste 10 ani de activitate si ni cred ca poate fi contestata experienta profesionalismul ei. Vad pe zi ce trece ca acest ziar svrie din ce in ce mai rau. Imi pun intrebarea daca cineva mai crede din ceea ce scrie aici. Prezenta mea la Botosani a fost voluntara, in calitatea pe care o am fata de copii. Nu am fost avocatul nimanui, nu m-a chemat nimeni. Rog sa faceti cercetari in aceasta situatie si sa va convingeti.
Autor: cititor
Pentru ca a avut nesimtirea sa insiste ar trebui sa i se scormoneasca Feliciei Mihai din urma toate matrapazlacurile. Oricat de bine ar fi acoperit-o Ichimov si Pasalau cu acte, totusi raman adaosurile nesimtite, copiii morti, etc.

Deocamdata are sustinerea inamicilor lui Contac, ceea ce ii confera o anumita siguranta. Luati-va mana de pe ea domnule Dragus ca nu va face cinste asocierea. Stim ca impreuna cu sotia ati vizitat-o nu cu mult timp in urma, dar fiti sigur ca orice ajutor v-ar da, nu merita!

Autor: Observator
Gorbane, de unde ai ştiut tu când va avea loc şedinţa CJ şi ce cuprinde ordinea de zi? Minţi cu neruşinare, n-ai învăţat să fii cinstit, vei fi marcat toată viaţa de mentalitatea copilului crescut la cămin. Probabil ai fost băieţelul lui "mămica" Felicia şi acum te revanşezi. Când Felicia a cumpărat zeci de tone de mere stricate de la Agheniţei, fost consilier judeţean, şi le-a plătit la preţ de extra, unde erai? Când Felicia făcea afaceri cu Paşalău pe banii Direcţiei, cumpărând mărfuri la preţuri duble şi triple, unde erai? Ai avut tu acces la actele din contabilitate, să ştii ce fac cele două? Dacă n-ai citit, şi se pare că nu, reciteşte Critica raţiunii pure şi practice ale lui Kant şi compară normele morale de acolo cu moralitatea Feliciei. Învaţă să gândeşti, nu să preiei mecanic nişte cunoştinţe.
Autor: cititor
prea multa tevatura se face pe acest subiect,la treaba d-le Contac!
Autor: Paul
Dinstinsii mei domni, oricine stie cand are loc o sedinta la consiliu. Nici nu stiam ca problema dgaspc intra ca ordin de zi. am fost acolo sa ma intalnesc cu consilierii si sa le dau memoriu. am vrut sa priemeasca memoriu din mana mea.in fond, nu cred ca are rost sa dau argumente, pentru ca nu consider gestul meu o vina. nu sunt marcat ca am crescut intr-o casa de copii, sunt matur sa vad unele lucruri si sa le prezint. Faptul ca am crescut acolo m-a motivat sa lupt si sa ajung unde am ajuns. Multi copii din familii bine dezvoltate financiar si-ar dori sa aiba astazi prietenii si pozitia pe care o am. Am terrminat o facultate si acum termin masteratul, ma pregatesc pentru doctorat, nu cred ca acest lucru sunt consecinte ale frustrarii mele. va urez o zi buna.
Autor: eu
Pt Observator.

Te rog ia si observa mai bine ce se practica in CJ si cum unii porci de acolo mananca banii publici si ce avrei fabuloase fac aia pe banii contribuabililor. Si daca tot esti observator. Ai tu idee cumva ce avere are directorul DGASPC? Daca tu numesti aia avere....tias recomanda sa casti mai bine ochii. Cat despre Paul...tre sa stii ca te cred in ceea ce spui. Observatorul ar trebui sa vada mai degraba ce filosofie a "ciocanului" se practica in CJ botosani, care cred ca difere de realitatea in care traieste si pe care o vede el

Autor: Nae
A se scrie ca nici un director nu mai facut ce facut aceasta e o minciuna groaznica. Ia mai vedeti printre directorii institutilor de la Consiliu si veti gasi o multime de de mizerii pe care nu le vede nimeni si nu le deranjeaza nimeni. Oare de ce ?
Autor: Mere putrede
Se vede treaba ca sunt destule mere putrede in Consiliul judetean. Iar in situatii ca acestea cu conducatori care au dispute personale cu colegii si ii vor morti pe unii sau altii chiar fara a tine cont si de hotii, cea mai buna solutie e schimbarea in bloc a CJ. CU SAU FARA FELICIA LA DPC. Iar pentru asta continuati sa stringeti semnaturi pentru REFERENDUM JUDETEAN DE DEMITERE A CJ conform legii si regulamentului de organizare. Nu s-au terminat oamenii cinstiti din judet.
Autor: cititor
draga Paule,

ori esti credul ori esti interesat (cointeresat?). preferam sa credem ca esti credul. si in acest caz lupta ta este demna de o cauza mai buna. daca tu chiar ai impresia ca Felicia Mihai are vreo calitate e cazul sa-ti revizuiesti perceptia asupra calitatii umane. ce-i drept e greu fara ajutorul unor parinti care datorita experientei te-ar ajuta sa "mirosi" caracterul celei pe care o aperi.

daca insa esti un mic oportunist interesat...trebuie sa acceptam ca printre noi exista si categoria din care faci parte si sa incercam sa te recunoastem pentru a te marginaliza.

tu alegi: credul sau oportunist?

Autor: Dictatura
Simplul fapt ca nu i s-a dat dreptul la exprimare atit timp cat i se aduc acuzatii, fondate sau nefondate, nu conteaza, ar trebui sa dea de gandit celor care sufera de logoree si frustrari si se grabesc sa posteze acuzatii. Iar faptul ca nu exista temei legal, deocamdata, este iar caracteristic asupra modului in care actioneaza persoane desemnate in pozitii inalte de decizie si care nu-si merita in nici un fel statutul dobindit doar prin masinatiuni politice si financiare.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă