Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6975 lei
1 USD = 4.1192 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 66312128
Tatarcan joacă la cacealma, cu puterea legii (III)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Nici macar mafiot!
In fotografie:directorul Tatarcan supervizand corectarea tezei in urma careia nepotul(singur la concurs) a ocupat cele doua catedre de informatica disponibile.
Autor: pardon
In fotografie: directorul Tatarcan asteptand raspunsul nepotului la intrebarea: "Acum, ca ai terminat cu elevele de clasa a X-a, treci si la cele mai mari?"
Autor: intrebare
domnule ziarist de ce nu scrieti nimic despre motivul pt care a acceptat primarul flutur sa preia aceasta problema? sau cand e vorba de primarul pe functie nu aveti nimic de sesizat?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!