Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Aniversări
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68429890
Osanale pentru preamărirea unui intrus în sutană

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: o credinciosa
ce va place sa improscati cu noroi!!!!!!

mai informati/va in ceea ce priveste regulile in biserica ortodoxa: cine poate deveni episcop, de exemplu.

din cate stiu eu, si mai toata lumea, mai putin voi, este ca episcop poate ajunge doar un calugar. si din pacate pentru voi, daca nu stiati, parintele leonte este casatorit, are copii si preuteasa este inca in viata. deci nu poate sa devina calugar in viitorul apropiat. asta ar fi doar una din gafele pe care le/ati facut in acest articol, ca sa nu mai spun de stalcirea numelor preotilor (fercal nu fercalo/ din cate stiu e roman nu italian), la biserica uspenia e preotul candrea etc. dar astea sunt chestii "nesemnificative" pentru voi, jurnalistilor dezinformati ce sunteti.

Autor: Cicanica vs. credincioasa
Dacă nu ştii cu ce se mănâncă un pamflet, du-te înapoi la şcoala generală. Iar Candrea nu mai este de mult preot la Uspenia şi Leonte poate fi episcop, că are har şi este prolific.
Autor: Redacţia
Nu vă mai certaţi. A greşit Cârcotaşul. La Biserica Uspenia slujeşte părintele Candrea, care este şi un cunoscut revoluţionar din decembrie 1989. Fercal slujeşte la biserica Sf. Ioan. Ne cerem scuze părintelui Candrea pentru eroarea de nume.
Autor: AVOCATU' LU' MARTORU' LU' EHOVA....
...m-am prins..."minunea arhitectonica"din fata biserici Sf.Ilie...va fi PALAT EPISCOPAL,nu super market de lumanari...DOAMNE AJUTA SI-N LEI SI-N VALUTA...VORBA UNUI FILOZOF BULGAR ...HA HA..
Autor: judecatorul
Acest"popa Oslobanu"beleste pe toti de bani,si vii si mortii,nu conteaza bani sa iasa.D.Flutur chiar cu acest'diavol'in sutana ti-ai gasit sa te aliezi?Proasta reputatie are acest popa in oras,si stiti ca foc fara fum.......
Autor: manuela
De unde la-ti mai scos si pe tapul asta??Nu avem destui popi in bt?
Autor: enorias
Dar de Parintele Agafitei, predecesorul lui Leonte la biserica sf.Ilie de ce nu spuneti nimic, se pare ca si el a fost pus pe liber de aceasta persoana.
Autor: yo
ba nu poate ajunge episcop ca nu e din rabdul monahilor asa ca taca-va fleanca de inculty in speta autorul sa se mai cultive un pic

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă