Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 114781803
Editorial Sutanele popeşti au invadat politica rurală

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Mariana
Bine spus D-le Rotundu!
Autor: Marian
Nu se porea vad sutanele la fiice si neveste, frati si alte neamuri - FARA SUTANA. Ar mai fi o problema- comuna Frumusica nu e localitate, ci e alcatuita din mai multe localitati- sate, catune etc.

Formula insasi preotul nu suna bine, e vorba de insusi preotul si daca e ocazia de a primi bani pentru biserica parohiala nu vad care ar fi problema. Daca doar din 4 in 4 ani se dau de ce sa nu-i primesti, multumind public celor care au donat sau sponsorizat? Fara a face politica si e cel mai elegant mod de acumulare de fonduri pt. biserica satului. Care e problema? Popii trebuie sa stea numai cu fruntea in jos, ca nu le convine martzafoilor?

Autor: Preoteasa
Marian, unde eşti popă candidat? Păi, cum vine cu morala creştină să iei bani de la PSD-ul lui Conţac şi să faci campanie pentru PNL-ul lui Câmpanu, unde candidezi pe listă? Hapsânilorrrr!

Autor: Al. Graur
"Aşezare omenească formând o unitate administrativă" - spune la DEX. Este vorba de Frumuşica unitatea comunală, cum dealtfel în text este specificat acest lucru. Însă partea importantă este, vorba "Preotesei", moralitatea preoţilor. Cum să mă mai spovedesc la un asemenea preot, când el nu mai are mamă, tată sau vreun Dumnezeu?
Autor: ion "habotnicu","bigotul" si "ignorantul"
va este frica de ceva lucid in fruntea unei comunitati?Despre primari ce fac acum liceul am mai auzit.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă