Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 110921277
Turism electoral cu salam, pârjoale şi pui fripţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: popescu gelu
acest turism electoral se practică şi la Sendriceni,vineri si duminică plecând 2 autocare cu membrii PNL la manastirile din Bucovina
Autor: 0101
asa.....si? care-i morala ?
Autor: 0101
cum adica <<<Comentariul dumneavoastră a fost adăugat si va fi vizibil dupa validarea lui de către administrator>>> ....adica sint cenzurat in plina democratie ???

Autor: [email protected]
pomeni electorale cred ca se practica in tot judetul..si la Prajeni,Flaminzi,tot PNl-ul cara taranii cu autocarele sa vada ce nu au mai vazut.Intreb si ma intreb oare nimeni nu se sesizeaza sa vada de unde se duc acesti bani,in nici un caz din buzunarele primarilor...cred ca sunt banii nostrii ai tuturor si ar trebui cheltuiti in alte scopuri pentru binele tuturor..
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă