Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78564582
Comentariul comentariilor (CXXIII)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: O VORBA MARE ATI SPUS :
" De reales îl vor realege botoşănenii care gândesc cu picioarele ..."
Autor: Gazarul,
Cresterea pretului la gazul metan preocupa intreaga UE.De la Bruxelles se anunta ca in viitorul apropiat,UE va putea importa gazul metan din Egipt si Iraq,asta ca sa nu se mai umfle rusnacii in pene!Referitor la Romania,asteptam totusi un rezultat al viitoarei vizite a presedintelui Basescu la Kremlin-prin toamna 2008-ptr.reglementarea acestei probleme.Dar,golania cea mai mare este ca se vinde gazul romanesc,cu pretul de sub 200 usd/1000 metri cubi,la pretul gazului importat din Rusia ! Aloo,ANRSC,se audeeeee ???
Autor: titi
Indiferent cat v-a costa gazul metan in viitor ,nu renunt la centrala proprie.O ora pe zi,dar stiu ca stau in caldura si am apa calda cand vreau.De ce sa astept ora 6 seara ca sa-mi abureasca cei de la Termica caloriferele?Pana si salariatii de acolo s-au debransat,asa ca lasati-o balta,Dle.Diaconu.
Autor: Adevarul despre Termica si Pinnochio
Da,dupa 2000,cand Termica trebuia retehnologizata,au venit firme private la onoratul Pinnochio,ca sa-i propuna un parteneriat public-privat in termoficare.Firma/firmele urmau sa retehnologizeze punctele termice+retelele secundare de distributie,asa cum s-a intamplat in mun.Cluj.Se evitau astfel cheltuieli inutile cu magistralele de agent termic,mastodontul disparea,gigacaloria ar fi avut un pret rezonabil.Si..?.Nu a fost sa fie asa,doar nu erau fraieri Pinnochio & Co. sa lase ditamai "balta"[rezervorul]de pacura de la Termita nedijmuita,de dragul botosanenilor...Ce a urmat,s-a vazut in 2002,ce va urma,vom vedea...posibil faliment! Amin-amin !
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă