Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Caricaturi
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123135882
Drepturi intelectuale de 800 milioane lei pe-o amărâtă de monografie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: monografia
ce este important este faptul ca a aparut o carte care va reflecta in viitor istoria unei localitati.am citit acesta carte si este bine documentata pacat ca jurnalisti nu se informeaza mai bine si scriu dupa ureche s-au dupa comenzi politice as vrea sa citesc si punctul de vedere al autorilor zece s-au doi unde este comentariul Domnului Derscanu cred ca el este persoana care sa faca lumina si care sa spuna daca D-l Vitcu are s-au nu are dreptate. Asta daca nu ii este freica de primar sau de sotia lui care este directoare la scoala la care preda!!!!
Autor: gigel
Ne stiu de ce vi se pare cocheta casa domnului Vitcu! E ocasa de tara cu trei-patru camere, tabla veche, verdeata multa ca la tara!!! Ce e asa cochet ? Ca e ingrijita, asta e altceva.Inseamna ca e omul gospodar. Si iaca ce mai subiect de ziar!! Tara arde...
Autor: Tralala
Măi Gigel, dacă stai prost cu înţelegerea unor lucruri, de ce nu stai acasă şi ieşi în lume să te faci de râs? Cum să plătească primăria 800 milioane pe o carte, când cel mai citit romancier abia de-i dă editorul zece milioane de lei?

Banii pe carte ţi-i dă editorul, numai dacă merită cartea, adică dacă o poate vinde şi-şi scoate banii. Ai înţeles, loază analfabetă şi incultă?!

Autor: Esteticianul
Termenul de chochet se potriveşte unei case de ţară bine îngrijită şi cu multă verdeaţă.
Autor: gogu
Ioane, tu cand ai scris o "amarata de monografie"?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog