Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123142822
Sistemul Intranet, o modalitate prin care se ciugulesc bani publici

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: alegatorul
Majoritatea primarilor de abia stiu sa foloseasca televizorul si citiva telefonul mobil,daca le bagati intranet trebuie sa la angajati si un om care are pregatire,si deja costurile se ridica.Adevarul e ca la noi primarii se pricep numai la hotii si cum sa se capatuiasca.D. Prefect la o sedinta cu ei faceti un test si intrebatii citi dintre ei au citit in ultima [perioada un monitor oficial,sa vedti ca multi dintre ei nici nu stiu cei acela,fac pariu,de aceia suntem la limita saraciei,pentru ca sintem condusi in mare parte de oameni f. slab pregatiti,care nu au citit in viata lor o carte,indiferent de care,asta e..............
Autor: de alegator.
primarul din imagine este profesor si va pot spune ca e un om cum rar intilnesti.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog