Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67193450
„Cine nu se va conforma, va pleca, inclusiv eu” Claudiu Adăscăliţei îşi arată colţii!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: nedumerire
Intr-o lume nesigura "Asirom Saveni te-asigura!".Ai pornit cu stangul si la propriu si la figurat, normal ,esti social-democrat. De ce spui bazaconii daca nu cunosti problema?! Vad ca esti ahtiat dupa Sapard ,se para ca ai gresit institutia prin care se gestioneaza aceste fonduri , unitatea se numeste OJPDRP Botosani si nu DADR.Ai multa" gauri negre" in informatiile matale , nu prea dovedesti ca esti policalificat!
Autor: agricultor
ACEST FORTOS CUM VA AJUNGE IN FINALUL MANDATULUI?

Autor: Studentu Somer
Laudabile vorbe! Zici ca ar fi desprinse din basme! Dar hai o data la treaba, ca vorba nu tine nici de foame macar, ci doar prostilor le ia atentia!
Autor: taranoiul
Domnule Adascalitei, prin primariile comunale ai posturi pe care sa le poti controla dumneata? Ca daca nu ai, degeaba, tot pilosii primarilor taie, spanzura, nu fac nimic si muta frunzele uscate... fara sa se uite la tarani si la eventualele lor drepturi.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!