Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7537 lei
1 USD = 4.3082 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71381924
E jale mare cu drumurile naţionale!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un calator
De aproximativ doua saptamani a inceput asfaltarea gropilor de pe DE 58.S-ar parea ca se testeaza un nou tip de plombe.Umplerea gropilor cu nisip.Este ultima inventie a celor care administreaza acest drum.Daca facem un calcul la motorina consumata ,sofer si un grup de 8-10 oameni care insotesc acest cortegiu din care doi umplu gropile cu nisip caci atatea lopeti sunt si oricum nisipul nu rezista in gropi mai mult de doua ore si asta daca nu ploua realizam ca aceasta docietate inghite banii de pomana si nu sunt putini la numar.Sa va fie rusine.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă