Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123144501
Regulamentul de blocare a roţilor – o hoţie la drumul mare patronată de primărie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: TIRISTUL
CAM TARZIU CU COMENTARIILE,PACAT CA NU ATI REACTIONAT LA LICITATIA FALSA SAU LA ACORDUL CL FARA O BAZA JURIDICA CAND AU CONTRACTAT FIRMA HSR INAINTE DE O REALA LICITATIE,PUNAND BOTOSANENII IN FATA UNUI FAPT IMPLINIT.DE UNDE STITI CA POATE CHIAR VICEPRIMARUL NU ORDONA aCESTE ABUZURI.SAU POATE HSR TREBUIE SA-SI FACA INCASARILE CA MULTI SANT DE PLATIT IN ACEASTA AFACERE.ADEVARUL IESE INTOTDEAUNA LA LUMINA DACA CINEVA IL CAUTA,SUCCES
Autor: costica
dar de nu spuneti,ca ,politia constata,face proces verbalin lipsa,da amenda si surpriza,,,vino frate cu blocatul si mai ia si tu un ban,ca doar mucosoveceprimar are nevoie de bani,unde in lume esti pedepsit de doua ori pt aceeasi fapta?
Autor: cetateanul
Lasa ca-i bun asa! Sa ia tot ce se poate, sa blocheze rotile fiecarei masini de smecher lasata in zeflemea pe trecerile de pietoni, pe trotuare, pe spatii verzi etc. Lasati capra vecinului!
Autor: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cum sa se infiinteze un servici propriu al primarie?????baietii destepti de unde ar mai castiga ;;;fura ;;bani???totul este un aranjament ,acest aranjament probabil a fost pus la cale de cine credeti???tot ce este mai banos in orasul asta ,portocalii acapareaza totul,acestia ar fi in stare sa-ti fure si mancarea din mana ,atat de departe au ajuns abuzurile la noi!!!........in tara asta ,atunci cand vrei sa ajuti un om ,un sarac ,,,daca vrei sa dai o paine pe strada unui sarac ,unui cersetor ,trebuie sa te gandesti de 10 ori ,pentru-ca in ROMANIA A DA CEVA UNUI SARAC ,A DA DE MANCARE UNUI COPIL AFLAT IN SARACIE,LA NOI AJUTORUL DAT SARACILOR REPREZINTA O INFRACTIUNE ,DACA IN CLIPA ASTA INTINZI O MANA DE AJUTOR UNEI BUNICUTE,SECURISTII PE LOC ATI SI PUN CATUSELE ,ASTEA SANT LEGILE IN ROMANIA ,,,EXEMPLU, GIGI BECALI STA ACUM INCHIS TOCMAI DIN CAUZA ASTA ,CA A AVUT MILA DE OAMENII SARACI ,A RIDICAT BISERICI ,A FACUT CASE OAMENILOR SARMANI ,SI DE ASTA SE FACE EL ACUM VINOVAT ,,PACAT DE ACEA
Autor: YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
BAI CETATEANULE!!!!!LA INCEPUT AM FOST SI EU DE ACORD CU ACEASTA MASURA ,DAR ACESTI OAMENI AU DEPASIT ORICE MASURA ,AU INCEPUT PRIN A RIDICA MASINILE CARE INTRADEVAR MERITAU A FI RIDICATE ,,,ACUM DE EXEMPLU NU FAC ALTCEVA DECAT ABUZURI,,ABUZURI PESTE ABUZURI,INCA PUTIN SI VOR INTRA SI IN CURTILE OAMENILOR SA LE BLOCHEZE ...ACEASTA FIRMA DE FAPT ESTE UN ABUZ IMPOTRIVA CETATEANULUI PLATITOR DE TAXE SI IMPOZITE ,ACEASTA FIRMA APARTINE UNOR CAPUSE PORTOCALII,,,CE ESTE MAI GRAV ESTE FAPTUL CA NIMENI NU NE APARA INTERESELE ,TOTI NE JEFUIESC IN FRUNTE CU VORONINUL DE BOTOSANI ,SI-AU DAT MANA IN A NE FURA PE FATA.DACA ASTA ESTE CONDUCEREA JUDETULUI??? ATUNCI EU NU MAI VREAU O ASA CONDUCERE ,DATI-VA AICI CU PAREREA DACA MAI VRETI ACEASTA CONDUCERE IN FRUNTEA ORASULUI,VOTATI AICI.!!!
Autor: Pt. cetăţeanul!
Într-adevăr tb. menţinută ordinea în trafic şi cu parcările auto, dar de ce nu pricepi că se fac abuzuri??? Ce caută o firmă privată în toată treaba asta când noi plătim taxe şi impozite Primăriei, coordonată de un primar care a beneficiat de voturile şi încrederea noastră şi care ar putea elimina abuzurile. De ce nu se face public actul încheiat în urma licitaţiei pt. acest serviciu public să vedem şi noi ce firme s-au înscris la licitaţie???!!! Ce mare investiţie ar fi fost să cumpere Primăria o maşină cu macara şi să angajeze patru sau cinci oameni cât le trebuia. Teren pt. depozitarea maşinilor sigur se găsea, iar de păzit le păzea Poliţia comunitară că de aia sunt plătiţi din banii noştri şi oricum nu-i vezi acum patrulând prin oraş decât lângă parcări unde stau la pândă! Ruşine!!!
Autor: GIGI
DE CE PRIMARIA NU PRESTEAZA< NU EXECUTA EA ACESTE RIDICARI?BLOCARI?, pentru a incasa ea ca institutie??? DE CE ? Pentru ca "Noi cu noi, VOI FRAIERILOR CU VOI ""
Autor: cetateanul
Lasati, domnilor, sa cistige si aia o bucata de piine...Cind credeti ca va achizitiona Primaria asa o masina? Niciodata, stati linistiti! Daca firma respectiva face abuzuri merita semnalat si luat masuri, dar pina la urma care e supararea voastra? Ca face abuzuri sau ca firma care executa e una privata si sa moara si capra vecinului?
Autor: G.Vasiliu
Au inchiriat toate parcarile in loc sa creeze locuri de parcare si pe deasupra au dat autorizatii de constructii care stau parasite in lipsa de clienti si ca sa ne puna capac au creat o firma fantoma care blocheaza rotile si te sanctioneaza de 2 ori ,la SV nu exista asa ceva ei nu sant tot oameni?
Autor: doru
sa traiti bine fraierilor ! pupati culoarea portocalie si pe hotii de acolo, numai osanale aveau baietii in campanie, hai terminati cu carcotelile, scoateti banul
Autor: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sa se bucure cat mai au timp,pentruca curand se va termina cu abuzurile in acest oras !!!intrebare...........santeti deacord pentru infiintarea unui sindicat al nostru al botosanenilor???un sindicat care sa functioneze in mod transparent ,un sindicat care sa desfiinteze toate abuzurile celor din primaRIE,,,UN SINDICAT CARE SA NU LE MAI PERMITEM SA FACA ABUZURI IN ACEST ORAS ,,,SA FIE UN ORAS LINISTIT ,,, INAINTE DE VENIREA PORTOCALIILOR ERAM CU TOTII MAI VESELI ,COPII SE JUCAU IN PARCULETE ,ERA MULT SPATIU VERDE ,DAR DE CAND CU VENIREA PORTOCALIILOR TOTUL A FOST DISTRUS ,ORASUL A FOST DISTRUS ,,,,LUMEA A PICAT IN CAPCANA LUI VORONINUL DE BOTOSANI ,SI UITE ASA A FOST VOTAT,,ACUM TOT ORASUL REGRETA ,SPRE NOROCUL NOSTRU VOM MAI AVEA ALEGERI SI DE DATA ASTA VOM INDREPTA SITUATIA ,,,,,,,,,,,,,,,
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog