Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78599994
Editorial Primul semn de slăbiciune

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Bine spus ca Geoana va face la alegeri doar figuratie. ori pdl ,ori pdsr ,toti sant la fel ,in aceasta guvernare nu mai exista partid de stanga sau de dreapta pentru-ca si-au dat mana toti impotriva populatei la hotii , Greseala fatala a lui Geoana a fost atunci cand a fost de acord cu legea autonomiei locale ,el nu sa gandit ca prin astfel de autonomie locala toate orasele mai mici vor fi si mai sarace??? baronii locali vor putea sa fure si mai mult si uite asa orasele vor fi conduse numai de interesele unor grupuri .....vedem si la noi in Botosani ce se incearca de catre actuali edili care oricum nu ne mai reprezinta .
Autor: Un cetatean
Cu toate micile neadevăruri strecurate în articol gen implicarea preşedintelui în trafic cu armament, cred că aveţi dreptate!!! Într-adevăr Băsescu va câştiga alegerile din toamnă şi lucrurile se vor limpezi. PSD nu se poate situa şi la guvernare şi în opoziţie de dragul politicianismului ieftin şi stric electoral. Să nu uităm că dezastrul ţării se datorează în bună parte şi psd ce a şantajat doi ani guvernarea liberală şi au dat bani cu nemiluita doar pentru voturi!!!!!!!
Autor: gagu
Cam incurcate scenariile din articol. Dar ideea era ca Basescu e super meserias.

Oricum o zi PDL alta Basescu. Maine e randul PDL sa fie ridicat in slavi.

Traim in Romania....

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă