Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Marţi: 20 Octombrie 2009

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6572 lei
1 USD = 3.9685 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 61913489
Mihălăşeni şi Săveni aşteaptă finanţare pentru împăduriri

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: savinean
Bine d-le Achitei ca va mai ginditi si la Saveni ,ca ne tine primaru pe intuneric de ne rupem picioarele cind mergem dimineata la servici. Ne-o promis atitea si nimic nu face, orasul e plin de gunoaie si el se lauda la televizor ca face minuni la Saveni.
Autor: tinar
D,nu Relu, dar cu noi,ce facI? Neai promis intotdeauna si la balul bobocilor ca o sa ai grija de noi daca iti sintem alaturi. Uite in ce hal stam noi in scoala, fara caldura,in sali improvizate in balamuc in pauze. Noi te sprijinim dar srijinane si tu. De unde ai pus directoru asta incompetent, scoatel si pune altul. Nu face nici ore, nici alceva, sta toata ziua pana tirziu si simbata si dumunica inchis in cabinet cu informaticianu scolii, ce naiba fac nu stiu ca sa nu vorbesc prostii. Acu prietena mea de la internat a zis ca dir ia cerut sasi caute gazda ca probabil vrea sa inchida internatu. Vezi ce faci ca noi avem incredere in tine.Neai promis.
Autor: iulian
Colegul meu are dreptate cu directorul de la noi de la scoala se intimpla ceva, intr-o zi arunca cu pietre dupa cini, si rideau elevii de el. In clasa noastra peretii sunt gauriti, si nu avem lumina, iar frig nu mai spun, nici nu ne vine sa mai mergem la scoala cit de urit este.
Autor: Pentru tanarul din Saveni
Iti propun sa listezi comentariul tau si sa-l prezinti profesorului tau de limba romana.
Autor: Gina
si eu ca cei de mai sus vorbitori sunt de aceeasi parere.. la Saveni , la liceu domina prostia din plin , se plimba prostul de director pe holuri vorbind singur...ca nu-l mai asculta nimeni ca face numai filozofie din vorbele lui....este de necrezut cum il mai tine inspectotatul cu asa o minte bolnava. Peste tot este haos si el arata la toata lumea ca are documente...scoase de pe internet ...ca despreaplicarea lor in fapte...nici vorba...PROST ANTIPATIC PARANOIC INCOMPETENT....este ..COPILET DECEBAL directorul pus de relu primaru ...dupa sac si petic
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!