Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Mondene
Gastronomie
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123111742
O profesoară reclamă discriminare pe criterii de sex

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: mama de absolventi
Dute doamna si mananca pensioara lasa sa mai lucreze si cei tineri-dumneata ce ai fi facut cand ai terminat studiile daca erau toate posturile ocupate de BABE -sedeati o viata acasa sau va schimbati profesia( spre exemplu la sapa sau sa vindeti la taraba) atunci erati fericita?

Lasati sa traiasca si cei mai tineri , sa faca si ei un viitor- cei tineri ce vreti sa faca? sa fure sau sa va dea in cap cand luati salariul?

Autor: tanar
acasa mamaieeeeeeeee
Autor: john doe
Degeaba urlati.Doamna are dreptate si va obtine reintegrarea plus niste despagubiri.Si apropo, o directiva europeana inlatura orice lege nationala contrarie.Se pare ca juristul de la Inspectorat a facut facultatea la Spiru Haret....
Autor: un fost elev
Ia mai terminati, nu a luat postul nimanui! In invatamant sunt inca posturi suficiente! Succes doamna Doina!
Autor: Estera
Stai madam acasa ca afara e frig!Cine suna la usa?Postasul cu pensia!E mult mai frumoasa viata si mult mai relaxanta!
Autor: prostilor
Femeia ridica o problema de principiu pe care com. europeana o recunoaste. De unde sa stie macovei , negrescu, tiprigan, monstruasa coalitie impotriva invatamantului, ca cei in varta trebuesc respectati? Pilele tinere si-i invete carte pe copii lor!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog