Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7787 lei
1 USD = 4.3149 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72525428
Profesorii de la Bac sunt copleşiţi… cu sancţiuni

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Unii-păcat că sunt acolo unde sunt-încă nu au aflat că acolo unde se prevăd sancţiuni, pe pagina anterioară, sunt prevăzute şi recompense???!!! Cine poate face treabă având mereu deasupra capului sabia lui Damocles??? Mi se pare un stil de lucru perfect compatibil cu dictatura care stă să înflorească în primăvara care vine!!!
Autor: catalin
O alta mascarada si BAC-ul asta!Ce-i cu tampenia asta de a da examenele cu profesorii de la clasa??? Unde este corectitudinea? Acum multi ani se spunea ca de pe bancile scolii ies generatii tot mai slab pregatite fiindca cineva are acest interes (tinerii sa poata fi manevrati usor, sa nu fie capabili sa gandeasca).Timpul ne-a dovedit ca asa este.Elevii sunt supusi multor experimente nascocite de mai marii tarii, invata tot mai putin, pierd timpul prin cafenele, cluburi si weedshop-uri, se uita la toate tampeniile pe internet si televizor, pierzand adevaratele valori inainte de a le cunoaste cu adevarat(cinste,corectitudine...).Am devenit o tara trista,iar viitorul este negru si pare a nu sa mai sfarsi!
Autor: alex
Cataline,moda de a da examen cu profesorii din scoala au preluat-o de la tezele cu subiect unic de la gimnaziu[ cl. VII-VIII], unde supraveghetorii si un profesor corector era din scoala respectiva.Va dati seama de cata obiectivitate si corectitudine poate fi vorba !
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă