Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6890 lei
1 USD = 4.1126 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 66229498
Primarul care a tăiat ajutoarele sociale

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Corect
Asa trebuie tratate toate cazurile de asistati social.Toti trantorii si lenesii,in frunte cu tiganii se revolta ca nu li se plateste nemunca.La "Bug"cu ei.
Autor: Anonim
Doamne, cum poate vorbi un primar asa???

Telefonul, radioul si televiziunea sunt un lux ?????

Probabil daca asa gandesc toti alesii nostrii, nu vom ajunge niciodata ca la un stadiu de civilizatie minima conforma cu statutul detara europeana!!!

Nu ar fi mai bine sa ne inscriem in Uniunea Africana ? (eventual sa o infiintam, ca asa am putea si noi ajunge o tara "dezvoltata printrecele subdezvoltate", desi nici asta nu e sigur cu asemenea conceptii).

Sunt sigur ca in campania electorala le promitea marea cu sarea...

Autor: laila
mai anonimule ia traga tu putin cu ochiul la cei din u.e.care mai si muncesc nu asteapta numai ajutoare.si munca face parte din civilizatie, nu stati prin birturi si asteptati ca altii sa munceasca si vai sa beneficiati. la treaba
Autor: gica contra
are dreptate primarul de la pomirla,asa ar trebui si la dorohoi,ca acolo tiganii nu mai pot de bine ,stau la cald,pana si lemnele li se aduc in prag, si n-au alta treaba decat sa faca alti puradei si sa fure !!!!
Autor: asistent social
morala..daca ai tel mobil esti civilizat..nu esti in Africa...studiu de caz..doi beneficiari de ajutor social si-au tras abonamente..timp de o luna au vorbit ore in sir desi locuiesc la doua case unul de altul..cand a venit factura prapad..trebuiau sa vanda si catel si purcel..in acest timp aceste familii nu trimiteau copiii la gradinita din lipsa de bani ..5 mii lei vechi la microbuz..dupa ce s a rezolvat si acest aspect nu aveau bani de haine...sirul continua dar nu e spatiu..dar se pare daca gradinita nu e proritate, scoala nu etc doar tel mobil de scoate la civilizatie din ..Uniunea Africana..e doar o intamplare adevarata verificabila
Autor: amic al primarului
revolta asta de care se spune aici a fost cu ani in urma nu acum si imi amintesc o faza tare care arata cat de inventivi romanii : unul din contestatari a adunat bani de la ceilalti pentru a merge cu semnaturi sa schimbe primarul. A adunat o suma consistenta apoi impreuna cu niste amici de pahar au avut de baut o saptamana. Primarul nu a fost schimbat insa profitorii de chilipir erau sa o incaseze rau de la "petenti:)))
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!