Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67690854
„Fabrica” de vaccinuri s-a închis, campania de vaccinare continuă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Şi dacă termenul de valabilitate ar fi expirat, ce? S-au făcut vaccinuri cu termenul depăşit la nou-născuţi ( contra T.B.C.) ŞI NIMENI NU A ZIS NIMIC!!!!! Dacă un comersant este găbuit cu marfă expirată de o zi (nu ar trebui să existe aşa ceva!), îi închide dugheana pe motiv că statul are grijă de sănătatea poporului român. Dar pe cei care iau hotărâri demenţiale cu urmări imprevizibile pentru marea masă a românilor cine-i închide??????? Pe unii dintre "oamenii politici" (cei mai mulţi) şi pe cei care stau la Umbrărescu şi le Căşuneanu pe alţii i-a robit de tot şi pentru totdeauna banul!!! Nu mai contează nimeni şi nimic!!! Bravos, naţiune! Halal să-ţi fie!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!