Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123137841
Subvenţia la păşune, un tort pe care băieţii deştepţi l-au împărţit frăţeşte

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: taran
Acest Danila pe unde a trecut a pirjolit. Sta pe functie dind bani la partid.Este un escroc notoriu, de ce i-ati mai dat si poza?
Autor: sasu
De ce-i numiţi băieţi deştepţi?Ei au făcut bani după 1989 cu legile găurite făcute de parlamentari şi au cotizat la aceleaşi partide.Vor proceda la fel.
Autor: cetateanu
este o afacere patronata de prefectura caci trebuie bani la pdl. se cauta cite un escroc care prosteste oamenii sa se asocieze si ei iau banii pe subventie de pe pamintul primariilor. Iata unde ajung banii din bugetul statului de pe imasul privat al primariilor.
Autor: pfff
ce fata de speriat are vicele!
Autor: Aurica
Domnu Rotundu, dacă tot aţi început treaba mergeţi până la capăt. Vedeţi cine sunt beneficiarii subvenţiilor la animale şi lapte. Că şi aici duduie o afacere.
Autor: Andy
Primarul de la Dobârceni este prea slăbuţ la minte ca să facă aşa ceva. Poate vicele, că tot vrea să fie primar.
Autor: jos mafia
o comuna de oameni amarati furati si mintiti in stil barbar de .....se stie ...toata lumea stie......baietei atentie! AMR :2 ANI. atat mai aveti.
Autor: Anonim
Legea spune ca nu pot constitui asociatii in vederea concesionarii pasunilor si acordarii de subventii consilierii locali ,primar, etc.

Daca privim altfel problema,aceste asociatii trebuiau infiintate de catre crescatori de animale.Cum in unele comune nu s-au gasit cativa crescatori cu initiativa in acest sens..."baietii destepti" au instruit pe altii.

Gradul scazut de educatie, lipsa de informare si demersul birocratic ii impiedica pe multi crescatori de animale sa acceseze fonduri europene.

Chiar daca cei de la consultanta agricola au promovat oarecum acest subiect, l-au inteles doar "baietii destepti" si l-au tinut pentru ei.

In aceasta situatie , si populatia ramane sceptica la cursul urmat de acesti bani,si la inscrierea crescatorilor intr-o forma asociativa care ulterior ii va ajuta in obtinerea de subventii,etc.

Autor: ion
acest danila a distrus si agromec Candesti impreuna cu Babii si nevastasa , niste JIGODII
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog