Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Reportaje
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123124462
Preşedintele Traian Băsescu a făcut o vizită fulger în Dorohoi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
Preşedintele şi-a dat încă o dată arama pe faţă! Omul arată din ce în ce mai rău şi judecă după cum arată. Nu că altă dată ar fi judecat altfel! Cu câtă nesimţire a pus la punct acea femeie care a lucrat "cam puţin"! Aş întreba şi eu cât a muncit mămuţa lui? Şi ce pensioară are? Aş mai întreba ce muncesc fetele lui şi care este VENITUL lunar al familiei preşedintelui? Nu zic nimic de fratele lui. Mi se pare că de aceea pensiile şi salariile din ţara asta sunt aşa cum sunt: pentru că nu le mai ajunge acestor căpuşe puturoase şi lacome! Cât despre modul rapid în care a plecat, este clar că fuge de oameni, că nu are răspunsuri, că este laş. A plecat repejor pentru că-şi lăsase samahoanca în elicopter! Trăiască groparii României!
Autor: vai cu cata patima vorbesti dumneata....
dupa cum se vede din vocabularul pe care il folosesti si din abordarea pe care o ai fata de acesti oameni carora chipurile le plangi de mila se dovedeste ca faci parte din categoria celor care in loc sa dea o mana de ajutor nu fac altceva decat sa comenteze de pe margine ce fac unii sau altii.Pun pariu ca si dumneata aastepti sa vina basescu sa iti dea. Nu , domnule, a venit momentul sa muncim pe branci ca sa traim, nu sa asteptam sa ne dea x sau y. Cine nu munceste, sa moara de foame! De asta am ajuns in aceasta situatie, pentru s/au dat toti banii la puturosi si la toti cei in viata au taiat frunza la caini.Mama mea are 84 de ani si are de toate pentru a muncit din greu toata viata si munceste si acum pe branci.Nu asteapta sa/i dea Basescu nimic. Asa sa faca toti si vor avea. Altfel sa se uite cu ciuda la cei care au....
Autor: EU
fELICITARI DOMNULUI DIN dOROHOI ( CARE A LUCRAT MULTI ANI IN STRAINATATE) CARE A INCERCAT SI CRED CA A SI REUSIT SA/I EXPLICE PRESEDINTELUI CUM STAU LUCRURILE IN ROMANIA! fELICITARI!
Autor: om-"romanii vor..."-pt."vai cu cata patima vb."
ala macar vb.,dar tu nu stii ce vb. Nu sta nimeni cu bratele incrucisate sa astepte pomana "bietului " Basescu pe care tu il plangi!Eu muncesc dar nu da pe dinafara bunastare...!Lasa sintagma"sa se uite cu ciuda la cei care au...."-esti cam dezident -si pe dinafara realitatii(nu neg ca sunt si lichele care asteapta sa le pice ...)
Autor: relu
Se pare ca nu prea ai muncit pana acum de ne dai sfaturi...cine n-a muncit mai nene? Ti se pare corect ca dupa 40 de ani de munca sa-ti umble handicapatii astia la pensie?Mie nu...Esti pupicurist de-al lui boc poloboc si base marinarul?Inseamna ca o duci bine....
Autor: 0101
daca ai muncit 40 de ani ti se umbla la pensie fiindca trebuie s-o imparti cu aia care n-au muncit sau care nu muncesc. conspiratia imbecililor care n-au treaba si comenteaza.....de aia traiti bine

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog