Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123137708
„A trecut vremea fripturiştilor”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: un taran
Dupa o prestatie destul de profitabila la PSD,domnul s-a gindit ca a "TRECUT VREMEA FRIPTURISTILOR",cuvinte pe care d-l deputat le foloseste cu precadere.Oricum cine se aseamana se aduna.
Autor: titi
Sa fie oare d-l Bursuc omul de afaceri cel cinstit si curat cel ce provine din Flaminzi?.Cel ce detine impreuna cu fostul primar liberal Tarus oborul de animale din Flaminzi?,cel ce comercializa lemne de foc la obor si de fiecare data cand te duceai dupa lemne cel ce le vindea fugea ca-i garda prin zona si nu sunt acte?Despre acesti oameni liberali se face vorbire?Despre cel ce se batea cu seful garii cu ani in urma ca-i lua calatorii pentru Bucuresti si-i directiona la propriul autocar? si lista ar putea continua ...acestia sunt liberalii judetului?..Este jalnic domnilor sa ajungi sa fii condus de asemenea oameni
Autor: titi1
domn engener Bursuc ,da la primaria vf,campului ce prestati?
Autor: Tralala
Omul norbwşte frumos şi bine. Este din Dorohoi şi nu din Flamânzi. Este tânăr şi poate ajunge un politician bun şi nu o livhea ca cele de acuma.
Autor: Coroi
Bursuc NU cunoaste Doctrina Liberala. Trebuie trimis la scoala de iarna
Autor: coti
domnu Tralala, daca esti "tralala" stai acasa si nu vorbi degeaba
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog