Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7667 lei
1 USD = 4.3224 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72096608
Editorial Crin – omul care a întinat simbolul purităţii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Basescianismul din fire, n-are lecuire!
Autor: Petrolistul
Nu cred ca numai alaturarea de Dan Voiculescu l-a „descalificat” pe Crin Antonescu.

Crin Antonescu nu a fost "calificat" niciodata, nu a facut nimic deosebit in sensul bun, niciodata, nu a avut si nici nu are nimic in comun cu liberalismul.

Un om normal la cap, cu caracter si principii, devotat unei cauze - chiar si polilitician fiind - nu putea comite acte politice impardonabile.

O intelegere postelectorala – avantajoasa pentru partid - punctuala si delimitata in timp ar fi fost o actiune politica normala.

Gresala este a celor care au avut incredere in el, a celor care l-au promovat pe post de MESIA / MESSIA si nu in ultimul rand a celor care l-au votat in necunostinta de cauza sau ca Gica "contra ", la alegerile prezidentiale, in urma carora se crede „ZEUS”.

Cine la propus la "CONGRES" pentru functia suprema in partid si mai ales cei care l-au votat din interes, la comanda sau din prostie, poarta vina majora pentru actuala situatie a / din PNL.

Autor: yyyyyyyyy
Toate partidele au intinat simbolul puritatii si mai grav decat aceasta puritate este faptul ca cu totii( toate partidele si-au dat mana spre vinderea de tara si distrugerea economiei ,toate partidele au fraternizat la furtul impotriva propriului popor si acum toti probabili se intalnesc intre ei in locuri ascunse si probabil se felicita intre ei si laudandu-se fiecare cu cat a furat mai mult iar cand sant in public toti se injura ca la usa cortului ,deci toti ar trebui sa fie exilati si sa nu mai auzim de ei si inainte de exil sa nu uite sa-si lase averile de acolo de unde le-au furat ,ca oricum le vor fi confiscate .
Autor: yyyyyyyy
Ne-au revendicat muntii si pamanturile strainii

Iar acum le vand bucat

a cu bucata ,

Iar noi stam si ne uitam cu totii

Cum ne iau tara toata.

Strabunii nostri au luptat si n-au ingenunchiat ,

Si-au dat viata ,au sangerat

Iar noi cu totii am uitat .

Au luptat cu vitejie ,

Anoastra tara ca sa fie

Si cand constitutia va fi schimbata ,

Atunci sa vedeti cum ne va fi vanduta tara toata .

Iar acum cu acest guvern,

Ne ducem sigur spre infern!

Dr daca noi ne vom trezi

Acest guvern nu va mai fi .

Guvernul e corupt ,

Tara e vanduta

Eu Doamne ,unde sa ma mai duc?

Sa ma duc la Bruxelles ?

Si acolo e la fel .

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă