Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123137223
Colectă naţională pentru ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: cetatean
Ce a facut Biserica Ortoxa pentru români cind Basescu si clica lui le-au furat salariile si pensiile? Nimic. Patriarhul Daniel a batut plama cu base si tace milc. Acum cind românii o duc destul de greu vreau colecta? Sa ia daniel banii din hotelurile bisericii concesionate , din IAS -ul de la Constanta care l-a primmit de la guvern gratis si biserica l-a distrus, din hotelurilede Vatra Dornei facut sub obladuirea sa de TEODOSIE. Cred ca nu era momentul pentru astfel de constructii megalomane. Acest individ care conduce BOR este mai dihai ca Ceausescu.
Autor: ion
Mai "cetatean"ai ochelari de cal, sau ai fata un pahar?
Autor: OM
B.O.R., fiind cea mai bogată instituţie din România, ar putea foarte, foarte, foarte simplu să satisfacă megalomania lui Daniel (moştenită de la Teoctist)! A primit de la statul român suprafeţe incomensurabile de teren (atunci când nişte moştenitori se luptă de ani de zile pentru Iazul Dracşani care le aparţine de drept)!!! A primit sute de clădiri aflate în buricele târgurilor sau în zone unde pământul are preţuri foarte mari!!! Cu cât contribuie la imensa clădire (toţi se întreabă pentru ce se face!!!!) Pimen care a devenit săpân peste 200 000 ha de pădure din codrii Bucovinei??? În dorinţa aceasta de oameni nebuni de a rămâne prin ceva în istoria ţării, B.O.R. "ajută" credincioşii prin luarea a încă vreo câteva rânduri de piele de pe ei!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog