Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123134758
Douăzeci de milioane de euro de la UE vor schimba total faţa Botoşanilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Propaganda de partid [ saracie cu sclipici ]
"La Modern Calor se vor creea 150 locuri de munca" [in prezent majoritatea muncitorilor de acolo isi cauta alte locuri de munca,din cauza lefurilor de mizerie-300/400 ron/luna la un salariu de 1000 ron in loc de 1700 ron,alt motiv este ca au fost obligati sa se rebranseze la termoficare,etc ].I-a intrebat cineva pe botosaneni daca doresc termoficare modernizata ? Categoric,NU !Majoritatea botosanenilor,din municipiu si judet,sunt plecati afara la munca,pentru ca familiile lor sa nu moara de foame,si in mod sigur,ar dori sa auda de la autoritatile locale/judetene fraze gen"Am adus investitori,s-au creeat locuri de munca bine platite,samd ".Pana atunci,va mai curge multa apa [tulbure] pe Siret.
Autor: crom
asa este, inainte de a promova acest proiect, trebuia sa fie o dezbatere publica, DACA BOTOSANENII ISI MAI DORESC INCALZIRE CENTRALIZATA SAU NU? nu asa, sa vina vremelnicii astia, flamanzi dupa spagi si comisioane sa tranteasca investitii, fara sustinere din partea oamenilor, daca s-ar fi facut un minim sondaj,atunci acest proiect ar fi picat, ma intelegeti? lumea fierbe cand aude ca gigacaloria este cea mai scumpa din tara, cand vede un neprofesionist care conduce aceasta societate de termoficare si atunci se descurca altfel decat sistemul centralizat cu toate riscurile preturilor la gaze, caci termoficarea asta care vor s-o puna la punct, n-o sa functioneze cu aer, nu?
Autor: milika
vor sa ne faca "bine" cu forta, dupa ce ai mult de 60%din bootsaneni si-au pus centrale, ce rost are sa se investeasca in CET?, aceasta investitie treb facuta acu 10 ani cand am crapat de frig in case si plateam milioane la incompetentul de egner, fie-i tarana usoara, toti handicapatii fac experimente pe oameni, apoi vin si se bat cu caramida in piept ca au adus, ca au facut....ptr. cine au facut? cat au luat comision de la fiecare contract acordat?
Autor: mamica
IAR PLEACA FLUTURAS IN VACANTA ,PE PLAIURI DE SOARE PLINE?
Autor: taticu
@Mamica,Asa este,ai dreptate,nu degeaba este angajat city manager pe Botosani,unii cu treburile urbei,altii cu excursiile,deh,e greu de suportat criza,loco BT...au o denumire specifica excursiile spre Thailanda,se cheama turism....ghiciti voi cuvantul .
Autor: un cetatean
Voi doriti daca s-ar putea caldura pe gratis si salarii pe nemunaca!Asta doar pe timpul smecherilor rosii se putea!! S-a terminat cu pomana si scartiala fratilor, hai mai puneti si voi osul la a faca nu numai la a contesta!!!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog