Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Aniversări
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7808 lei
1 USD = 4.3144 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72192298
Victime ale nepăsării baronului de Cândeşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: yyyyy
Pentru conducerea judetului oamenii astia nu au importanta ,pentru acesti consilieri si primari care voteaza in unanimitate fel de fel de aberatii gen.41 de camere de supraveghere ,,,bazine de inot,,,,patinuar ,aceste investitii sant mult mai importantre pentyru portocalii pentru-ca de aici se pot lua multi bani pe cand daca investesti in oameni si in nevoile lor NU!
Autor: titi
ptr.yyy...Nu sant de acord cu tine,omul asta ce-a facut toata viata lui?Are pamant,a fost si sanatos dar nu i-a placut munca.Ateapta sa i se dea totul pe tava..Nu judec dar asta este parerea mea...lui nu-i ramane decatsa-si faca nevoile langa pat,asta e nesimtire...Sa-i dea statul,ce sa-i dea,olita de noapte,o bona???
Autor: Tralala pt. Titi
Dacă omul din filmuleţ este normal la minte atunci handicapatul eşti tu.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă