Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68401951
Premierul Poloniei va fi audiat de comisia de etică

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Poate n-am fost eu atent! Şi-a cerut vreodată scuze Traian Dimitrovici Hăhăială de la cineva pe care l-a jignit? Şi nici n-o va face vreodată! Dacă omul acesta n-are "maneră" nu e el de vină! Problema că mulţi dintre români au luat atitudinea de golan portuar drept atu politic! Bieţii de ei au zis că preşedintele este "de-al nostru"! Acum se jură toţi că nu l-au votat! Nici măcar n-au bunul simţ să recunoască un fapt real şi să-şi asume greşeala! Trăiţi bine, dragi români? Mai bine zis, mai trăiţi?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă