Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78532901
Funcţionarii din birouri vor contesta comasarea spitalelor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Lucrurile vor merge şi în sănătate-ca şi în învăţământ-din ce în ce mai prost! Economiii se vor face doar în capul "reformatorilor"! Oamenii vor muri cu zile până a ajunge la un spital! Cei care vor reuşi performanţa de a prinde un pat, vor muri din cauza lipsei de îngrijire, a lipsei de medicamente, din cauza bolilor specifice spitalelor, din cauza lipsei de hrană şi din alte cauze! Banii luaţi cu japca de la "contributori" (al dracului le mai place cuvântul ăsta!) vor fi împărţiţi de către "şefi" după locul ocupat în partid, după contribuţia pe care au avut-o în alegerile trecute şi după planul managerial (altă sintagmă...) pentru alegerile viitoare! Analizaţi fiecare conducător al ţării şi veţi avea explicaţia pentru faptul că o ducem din prost spre carastrofal!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă