Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123125270
Botoşani: Deştepţii cedează, consilierii judeţeni USL nu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
Facocerul are mare dreptate! Dar nu în privinţa consilierilor U.S.L.! Când a spus că deştepţii cedează, s-a referit la faptul că cetăţenii acestei ţări au cedat, au cedat şi au sperat ca famiglia conducătoare a României să se sature! Se dovedeşte că sunt mai lacomi decât dracii atunci când umblă după suflete! De când este acad. prof. univ. dr., năzbâtia asta umană chiar crede că atunci când a predat teza de doctorat, aprimit în loc un pacheţel cu minte pentru a ajunge la inteligenţa minimă a mistreţului african! A fost p
Autor: carcotasul
Am auzit ca Buhaianu are insomnii.Nu poate dormi de grija bgetului local.Anul trecut a dormit bine mersi.Nu l-am auzit cotcodacind pe tema asta!Oricum tot MASCARICIUL DE SERVICIU ramane.De altfel,eu nu cred ca ele intelege ce e acela un buget.Mai bine si-ar vedea de meseria lui(daca o stapaneste)-profesor de fluieratoare ca va avea mai mult succes.

Autor: boby
Domnule Deputat, nu Va suparati. HAideti sa terminamcu demonizarea USL pentru bugetul de rahat din acest an. ASa nu uitam ca repatizarea fondurilor in teritoriu a facut-o Guvernul Boc, prindiminuarea fata de anul treut a cotelor defalcate din TVA. CAnd nu ai ce imparti, te mai si certi???? Cereti rectificarea bugetului de la noul Guvern prin suplimenbtarea sumelor macar la nivelul anului trecut si gata, totul se rezolva. O sa fie ce imparti. FAra ura si spume la gura.
Autor: Spiritul civi
Nu poţi crede că există oameni care por comenta în favoarea încvălcării legii. Cinsilierii USL, încălcânbd legea, au lkuat banii care se cuveneau legal DJDP şi i.au dat la primari care n-au nevoie de ei. Au pus în pericol buna desfăşurare a activităţii uni judeţ întreg. Iar comentatorii de mai sus, pretinşi democraţşi, susţşin aceste aberaţii. Doamne, îi plină lumea botoşăneană de tâmpiţi xa Ţurcanu şi Marcu. Vai de capul nostru!
Autor: votant
o vorba romaneasca spune ,,cu ce mana dai cu aia primesti,,Unde era spiritul civic anul trecut cand alti cetateni din acest judet,prin ambitii politice fireste , au primit mai putini bani.Poate-i iese lui Basescu regionalizarea si n-o sa/i mai vedem pe niciunul dintre ei.
Autor: Tralala
Băi votant. ori eşti prost, ori te prefaci. Anul trecuit bugetul l-a împărţit Ţurcanu şi a dat banii la primarii liberali lăsând primarii PDL fără bani. Bezi cazul Pomârla. Iar consilierii judeţeni PSD au votat cum le-a ordonat Ţurcanu.
Autor: observator
Tralala,tu glasuiesti,nu gandesti.Habar nu ai despre ce este vorba,dar iti asterni imperurbabil ineptiile pe hartie.Anul tre cut,in CJ a functionat alianta PDL-PNL,care a lasat primariile PSD fara bani de salarii.Si asta dupa ce in 2010,senatorul Marcu a refuzat propunerea PNL de-a lasa PDL-ul fara bani.Sesizezi diferenta de caracter,Tralala?.Ma i8ndoiesc.In rest numai de bine.
Autor: Tralala pt. Observator
Presupunând că ai dreptate, deşi şi eu am susţşinut că PNL a încălcat anul trecvut legea, acum PNL este asociat cui PSD la comiterea de ilegalităţi. Iar PSD şi PNL vor la putere. De ce? Ca să încalce legile şi să fure. Le stă bine îăn opoziţie. Noi vom vota cu Diaconescu.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog