Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 110920203
Premierul României, un om fără onoare și fără rușine

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: CM
Domnule Stefan Vlaston

Poate ca aveti dreptate,dar aplicati aceeiasi unitate de masura pt.toti:T.Basescu presedinte cu dosar penal,procurorul general al Romaniei acuzat de plagiat,toti academenicienii cu carnet pdl,etc,etc.,Curtea Constitutionala PDL,CSM PDL,toate aceste institutii facand jocul lui Basescu,nu suna a nesimitire ?Mai cugetati.

Autor: un taran
De ce USL-eul nu-l inlocuieste pe Poanta?Pentru ca intradevar este o poanta pentru romani acest mascarici.Culmea este caci toti aservitii lui ii cinta in struna.Sint in stare sa demoleze toate institutiile statului,sa incalce grosolan toate regulile pentru a mentine pe acest Hot in fruntea guvernului indiferent de consecinte.Nimic nu mai conteaza.
Autor: ada
CAINELRE MOARE DE DRUM LUNG.!

Vom castiga si alegerile din toamna.Pana atunci fierbeti in suc propriu.Ponta nu are voie sa demisioneze la cererea unor comisii basist-securiste si nici la cererile unor aurolaci din presa voastra.

Autor: daniela
dar Basescu este om cu onoare\'\'?\'\'\'\'\'
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă